50. Yılında Şampiyonluk İsteyen Trabzonspor'da Yönetim Gelecek Sezonun Takımını Kurmak İçin Kolları Sıvarken, Osmanlıspor'da Forma Giyen Badou Ndiaye İçin Anlaşmanın Yapıldığı İddia Edildi..

Yeni Sezonda Şampiyonluğa Oynayacak Bir Kadro Yaratmak İsteyen Başkan Muharrem Usta, Teknik Direktör Ersun Yanal'ın Raporu Doğrultusunda Transfer Sezonunu Erken Açtı. Usta'nın Talimatıyla Görüşmelere Erkenden Başlayan Bordo-Mavililer, İlk Takviyeyi Orta Sahaya Yapıyor. Anlaşmaya Varılan İsim İse Hiç Yabancı Değil: Badou Ndiaye.

Devre Arasında Da Fırtına'nın Çok İstediği Ancak Osmanlıspor'un Yerine Adam Alamayınca Transferine Onay Vermediği 27 Yaşındaki Ndiaye Bu Kez Trabzonsporlu Olacak. Karadeniz Ekibi, Orta Sahanın Merkezinde Hücuma Dönük Görev Yapan Senegalli Futbolcuyla Prensipte Anlaşmaya Vardı. Ndiaye Bordo-Mavili Formayı Giymeyi Kabul Ederken, Lig Biter Bitmez İmzaların Atılacağı Belirtildi.

Takas Artı Para Formülü

1 Senelik Sözleşmesi Kalan Ndiaye'nin Bonservisi İse Takas Artı Para Formülüyle Alınacak. Trabzonspor'un Başkent Ekibinde Kiralık Oynayan Aykut Demir'in Yanı Sıra Bazı Oyuncuları Osmanlıspor'a Önereceği, Üzerine De Para Ödeyeceği Öğrenildi. 2 Sezondur Osmanlı'da Müthiş Bir Performans Sergileyen Ve Oyun Tarzıyla Klasik Bir 10 Numaranın Dışına Çıkan Ndiaye, Hem Forvet Arkasında Hem De Merkezde Görev Yapabiliyor..

123456---kopya-677.pngyesyeni-logo-final-20170408211354.png

Editör: TE Bilisim