Trabzon Büyükşehir Belediyespor Karate Takımı Ordu’da  

Hedef Şampiyonluk

Trabzon Büyükşehir Belediyespor Karate takımı Karadeniz ve Hazar Ülkeleri Karate Şampiyonasına katılmak üzere Ordu’ya gitti. 31Ağustos-2 Eylül tarihleri arasında Fatsa’da yapılacak şampiyonada 6 sporcu ile mücadele edecek Büyükşehir Belediyespor’da hedef şampiyonluk. Antrenör Hasan Kılıç şampiyon sporculardan oluşan takımının müsabakalara çok iyi bir şekilde hazırlandığını kaydederek hedeflerine ulaşmak için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini söyledi.

Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Nihat Demir kulüp olarak salon sporlarına çok önem verdiklerini kaydederek Orduda yapılacak şampiyonada karate takımlarının çok iyi dereceler elde ederek Trabzon’u en iyi şekilde temsil edeceklerine inandıklarını kaydetti. Spora ve sporcuya verdikleri desteklerden ötürü Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’na teşekkür eden Başkan Demir, kulüp olarak başarılı sporcular yetiştirmek için gayretlerini bundan sonra da sürdüreceklerini söyledi.

Ordu-Fatsa’da yapılacak şampiyonada Belediyespor’da şu isimler yer alıyor; Ceren Aybüke Demiral, M.Burak Kılıç, Keydanur Çolak, Abdullah Talha Kılıç, Nilgün Mollaoğlu ve Resul Bekcan Kılıç

670-903.gif123456---kopya-20180831182948.png

Editör: TE Bilisim