Trabzonlu Derneklerden Tevfik Göksu'ya Sert Tepki:

Bölücülük Suçu İşlemiştir! Kaynak: Trabzonlu Derneklerden Tevfik Göksu'ya Sert Tepki: Bölücülük Suçu İşlemiştir!

AKP'li Tevfik Göksu'nun Ekrem İmamoğlu Üzerinden Trabzonlulara 'Yunan' Benzetmesi Yapmasına Ankara'daki Trabzon Dernek Ve Vakıflarından Tepki Geldi. Kaynak: Trabzonlu Derneklerden Tevfik Göksu'ya Sert Tepki: Bölücülük Suçu İşlemiştir!

Katıldığı Bir İftar Programında Karabüklü Vatandaşlara Bir Konuşma Yapan AKP’li Göksu, Ekrem İmamoğlu Üzerinden Trabzonlulara “Yunan” Benzetmesi Yapmıştı.

Trabzon Vakfı, Trabzon Derneği, Trabzon Araştırmaları Merkezi Derneği, Of Derneği, Trabzon Kalkınma Derneği, Çaykara Derneği, Tonya Derneği, Büyükliman Derneği Ve Trabzon Kültür Derneği Ortak Açıklama Yaptı.

Derneklerin Ortak Açıklaması, Trabzon Derneği'nin Sosyal Medya Hesabından, “Esenler Belediye Başkanı’nın Ekrem İmamoğlu @Ekrem_İmamoglu Ve #Trabzon İle İlgili Sözlerine Yanıt Olarak Trabzon Vakfı Ve Trabzon, Of, Çaykara, Tonya Derneklerinin Ortak Açıklama Metni” Mesajıyla Paylaşıldı.

Açıklamada AKP'li Esenler Belediye Başkanı Ve İBB Meclisi AKP Grubu Başkanvekili Tevfik Göksu'nun İfadeleri İçin, “Vahim Ve Affedilemez Bir Bölücülük Suçu İşlemiştir” Denildi. Tevfik Göksu'yu Özür Dilemeye Çağıran Dernekler, Yurttaşların Da Bu İfadelere Karşı Çıkması Çağrısında Bulundu.

tepki-1.pngayder-turizm-logo-koksal-035.png

Editör: TE Bilisim