MÜSİAD Trabzon Şubesi Tarafından Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) Destekli Ücretsiz Girişimcilik Kursu Düzenlenecek.

09.05.2017 – 12.05.2017 Tarihleri Arasında Düzenlenecek Olan Kurs İçin Son Başvuru Tarihi 05 Mayıs Olarak Olarak Açıklandı.

Kimlik Fotokopisi İle Kursa Katılacak Olan Kursiyerler MÜSİAD Trabzon Şubesi’nde Eğitim Görecek.

Konu İle İlgili MOBİAD Ve MÜSİAD Trabzon Şube Başkan Yardımcısı Zafer Ofluoğlu “Girişimcilik Kurslarından Alınan Sertifikalarla Devlet Teşviklerinden Yararlanılabiliyor. İşyeri Açılabiliyor. Sertifika Yeni Girişimciler İçin Çok Önemli. Katılım Gösterenler Ücretsiz Hizmet Alabilecekler. Biz De MÜSİAD Olarak Bu Kursu Açarak İş Hayatına Atılmak İsteyenlere Katkı Sağlamayı Hedefliyoruz.”  Dedi.

MÜSİAD Girişimcilik Kursu Faydaları Nelerdir?

Türkiye’de İşletmecilik Sektöründe Her Alanın Büyük Bir Yükseliş Göstermesindeki En Büyük Katkıya Sahip Etken Şüphesiz Ki Genç Ve Sektörün Dinamik Yaratıcıları Olan Girişimcilerdir. Bir Girişimci Olarak Bir Fikire Sahipseniz Bir Sonraki Başvuracağınız Aşama, Sektörde Öne Çıkabilmek Ve Girişimcilik Fikrinizi Başarıya Ulaştırmak İçin, Alanınızın Girişimciliği Konusunda Sizleri Nitelik Ve Uzman Kılabilecek Alternatiflere Düzenli Olarak Eğitim Görmek Amacıyla Bir Sürece Girerek, Kurstan Tam Zamanlı Eğitimde Başarı Sayladığınızdan Dolayı Bir Uzmanlık Veya Ustalık Olarak Nitelendirilen Belgeye Sahip Olabilmeniz Ve Girişimcilik Fikrinizi Bir Ofis Mantığıyla Somutlaştırmanız Olacaktır.

Türkiye’nin Her Yerendi Her Geçen Gün Genç Girişimcilere Verilen Önemin Bir Kat Daha Artmasıyla Sağlanan İmkanların Akabinde Hizmete Açılan Girişimcilik Kursları Fikrinizin Girişim Niteliğini Uzmanlığınız İle Kazandırabileceğiniz Bir Alternatif Olarak Aklınıza İlk Gelmesi Gereken Seçenek Olmalıdır. Peki, Girişimcilik Kurslarının Faydası Nedir ?

Türkiye’de Yer Alan Yüzlerce Alana Sahip Sektör Üzerinde, Konusunda Uzman Kişilerin Birebir İlgilenerek Siz Girişimcilere Uzmanlık Kazandırabilecek Bu Kurslar, Tam Manada Bir Girişimci Olabilmeniz İçin Gereken Bütün Ana Ve Yan Kategorideki Eğitimleri Vererek, Yalnızca İşinizi İlerletmeniz Ve Girişimci Olabilmeniz İçin Uzmanlık Belgesine Hak Kazandıran Eğitimlerin Yanı Sıra, İşletme Veya Firmanızın Sahip Olması Muhtemel Müşteri Potansiyeline Nasıl Davranması Gerektiği, İletişim Kurma Yöntemleri Ve En Önemlisi Girişimciliğinizi Büyültebilmenin Temelini Oluşturan İş Hukuku Ve Ticaretin Kuralları Gibi Sizler İçin Önem Taşıyan Onlarca Alanda Da Sizleri Geliştirerek, Kursu Tam Zamanlı Olarak Başarıyla Tamamladığınızda Aldığınız Uzmanlık Belgesiyle Sınırlı Kalmayan Ve Müşteri Potansiyelinizle Kurduğunuz Kaliteli İletişim Sayesinde Sektörde Ön Planda Olabilmenize İmkan Sağlayabilecek Bir Girişimci Olmanızı Amaçlamakta Ve Amaçları Doğrultusunda İse Gelişen Teknolojinin Tüm İmkanlarına Eğitim Esnasında Sizi Faydalandırmakta. Bu Manada Trabzon MÜSİAD Şubesi Olarak İŞ KUR İle Ortak Girişimcilik Kursunu Açıyoruz . Kurs Bitiminde Alacağınız Sertifika İle Kuracağınız İş Alanında Daha Bilgili Ve Önde Olmak Ve Verilen Teşviklerden Yararlanmak Hedefimizdir . Kursumuza Başvurular 5 Mayısta Sona Eriyor . Kurs İse 09 Mayıs -12 Mayıs Tarihleri Arasında Trabzon MÜSİAD Şubesinde Saat 14.00-22.00 Saatleri Arasında Verilecektir . Yeni İş Kuracak Ve Aklında Proje Olan Ve Bu Projeyi Gerçekleştirmek İsteyen Gençlerimiz Acele Etmelidirler .

18309049_10155274141984419_665607190_n_2.jpg123456---kopya-783.pngyesyeni-logo-final-20170503183055.png

 

 

Editör: TE Bilisim