Trabzon'da Son 24 Saatte Koronavirüs Vakaları

Trabzon’da Koronavirüs Vakalarının Yüzde 90’ının Tedavi Gördüğü Kanuni Eğitim Ve Araştırma Hastanesinde Son 24 Saatte 9 Kişi İyileşerek Taburcu Oldu.

Çin’de Başlayarak Tüm Dünyada 3 Milyondan Fazla Kişiye Bulaşan Koronavirüs Salgınına Karşı Türkiye’nin Aldığı Tedbirler Başarılı Olmaya Devam Ediyor.

Türkiye’de Vaka Sayısında Yaşanan Azalma Trazon’da Da Etkisin Gösteriyor. Trabzon’da Koronavirüs Vakalarının Yüzde 0’ının Tedavi Gördüğü Kanuni Eğitim Ve Araştırma Hastanesinde Son 24 Saat İçinde 9 Kişinin Daha İyileşerek Taburcu Olduğu Belirtildi.

Hastanede Dün 65 Olan Pozitif Vaka Sayısı Bugün 54’e Düşürken, 1 Olan Yoğun Bakım Ünitesinde Ki Hasta Sayası İse 2’ye Yükseldi.Koronavirüs Taşıyıcıları İle Temas Etmiş Olabileceği Değelendirilen Ve Bu Nedenle Hastanede Şüpheli Olarak Görüldüğü İçin Karantinaya Alınan Kişi Sayısı Da 1 Azalarak 33’e İndi.

DOKTOR VE HEMŞİRELER..

Öte Yandan Kanuni Eğitim Ve Araştırma Hastanesinde Yaşanan Bu Olumlu Gelişmelere Rağmen KTÜ Tıp Fakültesinde Ne Yazık Ki 2 Doktor İle 2 Hemşireye Koronavirüs  Bulaştı. Hastaneye Gelen Bir Hastadan Bulaştığı Belirtilen Koronavirüs Sonrasında Doktor Ve Hemşirelerin Tedavi Altına Alındığı Belirtildi.

APARTMAN KARANTİNAYA ALINDI

Yine Trabzon’un Arsin İlçesinde Bir Apartmanda Görülen Koronavirüs Vakaları Nedeniyle Karantina Altına Alındı

b-367.jpg

Kaynak:61 Saat

 

 

Editör: TE Bilisim