Trabzon'da Koronvirüsten 4. Ölüm Gerçekleşti!

Trabzon’da Koronavirüsten 4. Ölüm Gerçekleşti. Bugüne Kadar Trabzon'da Koronavirüs'ten 2 Olan Ölü Sayısı 24 Saatte Katlanarak 4'e Yükseldi. İlk Olarak 75 Yaşında Gümüşhane'den Sevkle Trabzon'a Gelen Umreci Bir Vatandaşın Hayatını Kaybettiği Kaydedilirken Ardından İse 61 Yaşında Ki Bir Hastanın Daha Ölüm Haberi Geldi.

Çin’den Başlayarak Tüm Dünyayı Etkisi Altına Alan, Trabzon’da Da Bir Çok Vakanın Görülmesine Neden Olan Koronavirüs, Can Almaya Devam Ediyor. Trabzon’da Geçtiğimiz Günlerde Koronavirüsten 2 Kişinin Hayatını Kaybetmesinin Ardından Bugün De Kaşüstü Kanuni Eğitim Ve Araştırma Hastanesinden Ne Yazık Ki 4. Ölüm Haberi Geldi

Bugün İlk Olarak Hastanede Tedavi Altında Bulunan 75 Yaşında Ki Erkek Bir Vatandaşın Doktorların Tüm Müdahalelerine Rağmen Koronavirüsünden Kaynaklı Hayatını Kaybettiği Belirtildi. Şahsın Gümüşhane İlinden Sevkle Trabzon’a Geldiği Virüsü İse Umre Ziyareti Sırasında Kaptığı Belirtildi.  Hayatını Kaybeden Vatandaşın Cenazesinin Toprağa Verilmek Üzere Gümüşhane İline Gönderileceği Kaydedildi.

Trabzon'da Yaşanan Bu Ölümün Ardından Çok Geçmeden 4. Ölüm Haberi De Ne Yazık Ki Geldi. Yine Aynı Hastanede Tedavi Gören 61 Yaşında Ki Bir Hastanın Da Koronavirüsten Kaynaklı Hayatını Kaybettiği Belirtildi.  Böylelikle Ne Yazık Ki Trabzon'da Son 24 Saatte Koronavirüsten Dolayı 2 Kişi Hayatını Kaybetmiş Oldu.

Trabzon'da Hatırlanacağı Üzere Yine Daha Önce Koronavirüsüne Bağlı Olarak 2 Ölüm Gerçekleşmişti. Bunlardan Biri Yine Gümüşhane'den Sevkle Trabzon'a Gelen Umreci Bir Vatandaş, Biri De Fransa'dan Trabzon'a Gelen Yaşlı Bir Kadındı.

b-278.jpg

Kaynak:61 Saat

 

Editör: TE Bilisim