Trabzon Valiliği Himayesinde, Trabzon Çalışma Ve İş Kurumu İl Müdürlüğü Organizatörlüğünde 29-30 Eylül 2016 Tarihlerinde Karadeniz Teknik Üniversitesi’nde Düzenlenecek Olan 5. İnsan Kaynakları Ve İstihdam Fuarı İçin Bilgilendirme Toplantısı Düzenlendi.

İŞKUR İl Müdürü Adnan Zengin Fuar Sayesinde İş Arayan Ve İşveren Gruplarını Bir Araya Getirdiklerini Belirtti. Fuar Sayesinde 2 Bin Kişiyi İstihdam Etmeyi Amaçladıklarını Belirten Zengin, "İstihdam Fuarlarının Eni İyisini Trabzon’da Yapmaktan Övünüyoruz. Fuarın Asıl Amacı İstihdam. Hedefimiz İnsanları İşe Yerleştirmek, İnsanlara İş Bulmak Ve Ya İşverenlerin Talep Ettikleri İş Gücünün Karşılığını Verebilmektir. Fuarımıza İşverenler Tarafından Yoğun Bir Talep Var. Fuarımıza Bu Yıl 15 Bin Ziyaretçinin Gelmesini Bekliyoruz. Geçen Yıl Bu Organizasyon Sayesinde Bin 500 Kişiye İstihdam Sağlanmıştı. Bu Yıl İse Hedefimiz 2 Bin Kişiye İstihdam İmkanı Sağlamak” İfadelerini Kullandı.

Toplantıya Katılan Trabzon Valisi Yücel Yavuz İse Fuarın Verimli Geçmesi Temennisinde Bulunarak “Organize Edilecek Olan Bu Fuarımızda İş Gücü Talebinde Bulunan İşverenler İle İstihdam Talebinde Bulunan Vatandaşlarımızın Bire Bir Buluşabileceği Bir Ortam Hazırlandı. Bu Toplantının 5’incisini Yapmaktan Onur Ve Gurur Duymaktayız. Hazırlıklarımız Tamamlandı Umarın Başarılı Ve Verimli Olacaktır” Dedi.

yesyeni-logo-final-400.png

Editör: TE Bilisim