Trabzon'da Doktorlara “Mide Ve Bağırsak Kanserlerinde Tanı Ve Tedavide Yaklaşım” Konuları Anlatıldı

Medical Park Yıldızlı ve Medical Park Karadeniz Hastaneleri tarafından doktorlara yönelik ‘Gastrointestinal (Mide ve Bağırsak) Sistemleri Kanserlerinde Tanı ve Tedavide Yaklaşım’ konulu sempozyum düzenlendi.

Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Farabi Hastanesi Tıbbı Onkoloji Uzmanı Prof. Dr. Feyyaz Özdemir ve Pataloji uzmanı Prof. Dr. Abdülkadir Reis başkanlığında düzenlenen sempozyumda ülkemizde yaygın görülen mide, safra kesesi, kalın barsak kanseri ile ilgili yeni tanı ve tedavi yönetimleri hakkında bilgi verdi.

Doktorların yoğun ilgi gösterdiği sempozyumda Medical Park Yıldızlı Hastanesi Genel Müdürü Uzm. Dr. Abdullah Cantürk doktorların katılımlarına teşekkür ederek Medical Park Hastaneleri olarak amaçlarının kaliteli sağlık hizmetini toplumun her kesimine ulaştırmada öncü olabilmek ve bölge insanının sağlık sorunlarını da yerinde çözüm getirebilmek olduğunu söylediler.

Sempozyumda Medical Park Yıldızlı Hastanesi Gastroenteroloji Cerrahisi Uzmanı Doç. Dr. Can Keçe, Tıbbi Onkoloji Uzmanı Doç. Dr. Lütfiye Demir, Gastroenteroloji Uzmanı Doç. Dr. Abdürrahim Sayılır katılımcı doktorlara önemli paylaşımlarda bulundu.

Öte yandan Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nden Radyasyon Onkologları’ndan Uzm. Dr. Evrim Şavlı ve Dr. Eda Küçüktülü da sempozyuma konuşmacı olarak katıldı.

Editör: TE Bilisim