Trabzon’da Hiçbir Güvenlik Önlemi Almadan Çatıda Çalışan İşçiler, Görenleri Korkuttu

Trabzon Eski Çocuk Yuvası Karşısında Büyük Kayanın Üzerinde Bulunan Bir Binanın Çatısında Hiçbir Önlem Almadan Çalışan İşçiler Yürekleri Ağza Getirdi.

Olası Bir Kazanın Eşiğinde Çalışan İşçilerin Metrelerce Yükseklikte Ölümle Dansı Kameralarımıza Yansıdı.

Hiçbir Güvenlik Önlemleri Yok

Trabzon Eski Çocuk Yuvası Karşısında Büyük Kayanın Üzerinde Bir Binanın Çatısında Hiçbir Önlem Almadan Çalışan İşçiler Yürekleri Ağza Getirdi.5 İşçinin Hiçbir Güvenlik Önlemi Almadan Tedbirsizce Çalışmaları Yürekleri Ağza Getirdi. Onlarca İş Kazasına Rağmen Koruyucu Kıyafet Ve Baretsiz, Kemerle Bir Yere Bağlı Olmayan İşçilerin Metrelerce Yükseklikte Hep Birlikte Çatı Kaplama İşi Yapmaları "Bu Kadarına Pes" Dedirtti.

"İş Güvenliğinin Sağlanması Lazım"

Trabzon Ortahisar İlçesinde Bulunduğumuz Anda Kameralarımıza Yansıyan Görüntüyü Çekerken Dahi Ellerimiz Titredi Desek Yalan Olmaz. Görüntüleri Kaydettiğimiz Yerde Bulunan Esnafların Ortak Görüşleri “Türkiye’de İş Sağlığına Ve Güvencesine Çok Önem Verilmiyor. Bu Çok Alışık Olduğumuz Bir Görüntü. İş Güvenliğinin Sağlanması Lazım. Ucuz İşçilikle Sonucu Bu Olur. Sonuçta Bunun Kurumlara Sorumluluğunu Getiriyorlar Ama Denetlenmediği Zaman Bu Tür Görüntüler Ortaya Çıkıyor" Dediler.

20170719_133122.jpg20170719_133412.jpg123456---kopya-20170720235729.png

Editör: TE Bilisim