Trabzon'da Birer Gün Arayla Kaybolan Kızlarda Yeni Gelişme

Trabzon'da Kaldıkları Çocuk Evinden Birer Gün Arayla Kaybolan 4 Kızda Yeni Gelişme.

Trabzon’da Çocuk Evleri’nde Kalan 4 Kız Birer Gün Arayla Ortadan Kaybolmuştu. Kızların Bulunması İçin Yürütülen Çalışmalar Kapsamında 4 Kayıp Kızdan 3'ü Dün Akşam Saatlerinde Bulundu, Kayıp Diğer Kızı Arama Çalışmaları İse Sürüyor.

Alınan Bilgiye Göre, Ortahisar İlçesi Çimenli Mahallesi'ndeki Fatih Çocuk Evleri’nde Kalan Eslem Ö. (15) Bir Arkadaşı İle Birlikte 3 Gün Önce Akşam Saatlerinde Görevlilerden Yakındaki Bir Marketten Dondurmak Almak İçin İzin İstedi. Görevlilerin Tüm Uyarı Ve Israrlarına Rağmen Genç Kız Arkadaşıyla Birlikte Dondurma Almak İçin Gittiği Marketten Bir Daha Geri Dönmedi.

Genç Kızın Kaçtığı Ve Bir Daha Geri Dönmediğini Belirten Yetkililer Ailesine Haber Verirken, Bu İki Kızın Ardından Bir Gün Sonra Da 2 Arkadaşı Daha Ortadan Kayboldu. 4 Genç Kızın Bulunması İçin Trabzon’da Polis Ve Jandarma Ekipleri Harekete Geçti. Her Yerde Aranan Genç Kızlardan Önce Seçil Ü. Ortahisar İlçesi Moloz Mevkiinde Bulunurken, Ardından Diğer Kayıp Kızlardan Eslem Ö. Ve Edanur Y. Jandarma Ekipleri Tarafından Yapılan Takip Sonucu Bulundu.

Kızların Kaçmasında Öncülük Ettiği Öğrenilen Güneş A.'Yı Arama Çalışmalarının Sürdüğü Öğrenildi.

a-462.gif

Editör: TE Bilisim