61 Metrekarelik Türk Bayrağı Göndere Çekildi

Trabzon'da 61 Metrelik Bayrak Direğine Yeni Bayrak Çekildi.

Trabzon Ortahisar Belediyesi'nin Boztepe Mahallesi'ndeki 4. Mekanize Tugay Komutanlığı'nın Bahçesine Diktiği 61 Metre Uzunluğundaki Bayrak Direğine Yeni Türk Bayrağı Çekildi.

Trabzon'un Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 101. Yıldönümü Dolayısıyla 4. Mekanize Tugay Komutanlığı'nda Bayrak Töreni Düzenledi. Törene Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, 4. Mekanize Tugay Komutanı Albay Ahmet Burak Yürüten, Osman Kalyoncu İmam Hatip Ortaokulu Öğrencileri İle Askerler Katıldı. Başkan Genç, Trabzon'un Kurtuluş Günü Dolayısıyla 61 Metrekare Ebadında Türk Bayrağı'nı Askerler Ve Öğrencilerle Birlikte Göndere Çektiklerini Söyledi.

BİR KEZ DAHA GURURLANDIK

Böylesine Anlamlı Bir Günde Türk Bayrağını Göndere Çekmekten Son Derece Gururlandıklarını Belirten Başkan Genç, "Belediyemiz Tarafından Boztepe Tugay Komutanlığı Bahçesine Geçen Yıl 61 Metre Uzunluğunda Bayrak Gönderi Dikmiştik. Yıpranmalara Karşı Periyodik Aralıklarla Türk Bayrağımızı Değiştiriyoruz. Bu Değişim Töreni De Trabzon'un Kurtuluşuna Denk Geldi. Çok Anlamlı Bir Etkinlik Oldu. Boztepe'de 61 Metrekare Ebadındaki Türk Bayrağını Öğrencilerimiz, Askerlerimizle Birlikte Göndere Çektik. Bir Kez Daha O Gururu Ve Heyecanı Yaşadık. Boztepe Şehrimizin En Hakim Noktasında Bulunan Bir Alan... Burada Dalgalanan Türk Bayrağı Şehrin Her Tarafından Rahatlıkla Görülebiliyor. Adeta Şehrimizin Sembollerinden Biri Haline Geldi. Gerçekten De Gördükçe Gururlanıyoruz, Milli Duygularımız Kabarıyor. Ay Yıldızlı Al Bayrağımızı Boztepe'de Dalgalandırmaktan Son Derece Mutlu Olduğumuzu Ve Heyecan Duyduğumuzu Belirtmek İstiyorum." Diye Konuştu. 

1_1_24.jpg1_5_15.jpg1_4_13.jpg1_6_9.jpg1_9_3.jpgayder-turizm-karadeniz-reklam-banner-980x200---kopya-015.gif

Editör: TE Bilisim