Beşikdüzü, Akçaabat Ve Yomra Belediye Başkanlarının AK Parti Genel Merkezi Tarafından Ankara'ya Çağrıldığı İddiası Konuşuluyor.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nun İstifasının İsteneceği Trabzon Gündemindeki Sıcaklığını Korurken Bu Kez Yomra, Akçaabat Ve Beşikdüzü İlçe Belediye Başkanlarının Ankara'ya Çağrıldığı İddiası Gündeme Oturdu.

AK Parti Genel Başkanı Ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Talimatıyla 6 Büyükşehir Belediye Başkanı'nın İstifa Etmesinin Ardından Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nun Da İstifasının İsteneceği İddiası Gündeme Boşba Gibi Düşmüştü. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, İddiaları Kesin Bir Dille Yalanlarken, Bu Kez Beşikdüzü, Yomra Ve Akçaabat Belediye Başkanlarının AK Parti Genel Merkezi'ne Çağrıldığı İddiası Kulislerde Ve Sosyal Medyada Dolaşmaya Başladı.

KULAK ASMIYORUM

Hakkındaki İddialara Yanıt Veren Yomra Belediye Başkanı İbrahim  Sağıroğlu, "Şu Anda Antalya'dayım. Pazar Akşamı Dönüyorum. Öyle Bir Şey Yok. Böyle Dedikodulara Da Kulak Asmıyorum." Dedi. Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nun Da İstifasının İsteneceği Konusunda Düşüncelerini Aktaran Sağıroğlu, "Başkanımız İyi Adamdır. Onu Yıpratmaya Çalışmak İçin Büyük Bir Kampanya Başlatıldı." Diye Konuştu.

EVET ANKARA'YA ÇAĞRILDIM

Kulislerde Konuşulanlar Hakkında Açıklama Yapan Beşikdüzü Belediye Başkanı Orhan Bıçakçıoğlu, Ankara'ya Çağrıldığı İddiasını Doğrulayarak Esprili Bir Dille Yanıt Verdi: "Evet Ankara'dan Çağrıldım. Beni Eşim Çağırdı. Eşime İşimin Yoğunluğundan Ötürü Gelemeyeceğimi Söyledim. Kendisine 'Sen Gel' Dedim, O Geliyor."

GÖREVİMİN BAŞINDAYIM

Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen De, Gündeme Gelen İddiaları Yalanlayarak Şu İfadeleri Kullandı: "Öyle Birşey Yok. Bana Ulaşan Bir Tebligat Yok. Görevimin Başındayım. Akçaabat İçin Çalışmaya Devam Ediyorum."

HABER 61/Tuncay LAKOT

123456---kopya-20171102185739.png

Editör: TE Bilisim