Meteoroloji’den Son Dakika Hava Durumu Açıklaması: Trabzon Ve  O İllere Yağış Uyarısı!

Meteoroloji'den Son Dakika Verileri Geldi. Hava Sıcaklığında Herhangi Bir Değişiklik Beklenmiyor. Yarın Başkent Ankara, Trabzon, Giresun Ve Rize'de Yağmur Bekleniyor. İşte Yurtta Hava Durumu.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Tarafından Yapılan Son Değerlendirmelere Göre; Ülkemizin Kuzey Ve İç Kesimlerinin Parçalı Ve Çok Bulutlu, Bu Akşam Saatlerinde Kütahya Ve Denizli Çevreleri, Ankara’nın Kuzey Kesimleri İle Yarın (Çarşamba) Kırklareli'nin Kıyı İlçeleri, Denizli Çevreleri, Antalya'nın Batısının İç Kesimleri, Akdeniz'in Toroslar Mevkii İle Giresun, Trabzon Ve Rize'nin İç Kesimlerinin Yerel Olmak Üzere Sağanak Ve Gök Gürültülü Sağanak Yağışlı, Diğer Yerlerin Az Bulutlu Ve Açık Geçeceği Tahmin Ediliyor. Rüzgarın; Marmara Ve Kuzey Ege'de Kuzey Ve Kuzeydoğu Yönlerden Kuvvetli Olarak Esmesi Bekleniyor. 

ORTA Ve DOĞU KARADENİZ Parçalı Bulutlu, Yarın (Çarşamba) Öğle Saatlerinden İtibaren Giresun, Trabzon Ve Rize’nin İç Kesimlerinin Yerel Olmak Üzere Sağanak Geçeceği Tahmin Ediliyor.

TRABZON 20°C, 26°C Parçalı Bulutlu, Yarın (Çarşamba) Öğle Saatlerinden İtibaren İç Kesimleri Yerel Olmak Üzere Sağanak Yağışlı

ayder-turizm-logo-koksal-071-413-029.png

Editör: TE Bilisim