Trabzon Valiliğinden Uyarı!

Tüm Vatandaşlar Dikkatli Olsun... Trabzon Valiliğinden Yapılan Son Dakika Uyarısında Aşırı Yağış Beklendiği İçin Vatandaşın Dikkatli Olması Çağrısı Yapıldı.

Meteorolojiden Alınan Bilgiye Göre Trabzon'da Beklenen Sağnak Yağış Nedeniyle Trabzon Valiliği; "İlimiz Genelinde Kuvvetli Sağanak Yağış Beklendiğinden, Vatandaşlarımızın Taşkın, Su Baskını Ve Heyelanlara Karşı Dikkatli Ve Tedbirli Olmaları Gerekmektedir" Açıklamasında Bulundu.

Açıklamanın Devamı Şu Şekilde;

Meteoroloji Genel Müdürlüğünce Yayımlanan Hava Tahmin Raporuna Göre 28 Haziran Cuma Günü Akşam Saatlerinden İtibaren Bölge Genelinde Sağanak Ve Gök Gürültülü Sağanak Yağışlar Beklenmektedir. 29 Haziran Cumartesi İle 30 Haziran Pazar Günü De Yağışın İlimizde Çok Kuvvetli Ve Yer Yer Şiddetli Olacağı Tahmin Edilmektedir. Şiddetli Yağışların Meydana Getirebileceği Ani Sel, Bu Baskınları, Heyelan Vb. Meteorolojik Olaylara Karşı Vatandaşlarımızın Dikkatli Ve Tedbirli Olmaları, Dere Yatakları Ve Sel Riski Taşıyan Yerlerde Bulunmamaları Hususu Kamuoyuna Önemle Duyurulur. 

Serin Ve Yağışlı Sistemin 01.07.2019 Pazartesi Akşamından İtibaren Etkisini Kaybedeceği Ve Hava Sıcaklıklarının 2 Temmuz Salı Gününden İtibaren Tekrar Yükselmesi Beklenmektedir.

ayder-turizm-logo-koksal-071-185.png

Editör: TE Bilisim