Trabzon Üniversitesi Yönetimine Akçaabatlılar Nasıl Tepkili

Trabzon Üniversitesi’nin Devamlı Olumsuz Şeylerle Gündeme Gelmesini Sosyal Medyadan Akçaabatlıların Tepkisine Neden Oluyor.

Akçaabatlılar Şunları Söylüyorlar;

“Trabzon Üniversitesi.

Trabzon İsmine Yazık Ettiniz.

Trabzon Üniversitesi Hakkında Çıkan Haberler Üzerine Üzüntü Duymamak Elde Değil. Halbuki Akçaabat Merkezli Kurulan Ve Trabzon Gibi Marka Bir İsmi Alan Trabzon Üniversitesi, Bu Markayı Taşıyamayan Kişiler Tarafından Yönetiliyor. Kurulma Kararının Üzerinden Neredeyse 2,5 Yıl Geçmesine Rağmen Hiçbir Faaliyette Yer Almayan Ve Adeta Tabelasız Üniversite Olan Trü Yöneticileri Bu İşten Mutlumudur Acaba. Aradan Geçen 2,5 Yılda Önce Söğütlü’deki Rektörlük Girişine  Konulan Uydurma Bir Tabela! İle Gündeme Gelen Üniversite, Ardından Ters Asılana Atatürk Posteri Ve Şimdilerde İse Büro Elemanı Alımında Kendi Adamını İşe Almaya Kılıf Uydurmakla Geliyor. Henüz Tabelasını Dahi Yapmayı Beceremeyen, Bunun İçin Diğer Kurumları Bekleyen Trü Yönetimi Trabzon Markasına Zarar Vermektedirler.

Halbuki Biz Ne Hayallerle Bu Üniversitenin Kurulmasını Beklemiştik. Kuruluş Kararı İle Üst Geçitleri Süslemiştik.

Boy Boy Teşekkür İlanları Vermiştik.

Bu Yapılanların Karşılığı Bu Olmamalı.

Suçlu Trabzon Üniversitesi Değil, Orada Koltuklarına Yapışan Yöneticilerdir. Çocuklarını, Akrabalarına Yer Ayarlamaya Çalışan O Yöneticiler Bu Zamanlarını Birazda Trabzon İsmi İçin Harcasa.

Yazık Ettiniz Trabzon İsmine.

Yazık Ettiniz Akçaabat’a.”

b-598.jpg

Kaynak:Haber 61 / Anahtar Deliği

Editör: TE Bilisim