İstanbul Maltepe İlçesi Sahil Orhangazi Şehir Parkında, Trabzon Dernekleri Federasyonu Tarafından Organize Edilen 24 Şubat Trabzon’un Kurtuluşunun 99.Yılı Münasebetiyle Trabzon Ve İl Tanıtım Günlerine Damga Varan İki Arkadaşı Haber Yaptık.

Biri Trabzonlu Diğeri Adanalı Olan İki Arkadaş, Mustafa Sarıca, Fahrettin Meral Çalışkanlıkları İle Etkinliğe Katılanlar Tarafından Takdir Edilen İkili Oldular.

Fahrettin Meral (52) Trabzonlu Evli 4 Çocuk Babası, Mustafa Sarıca (63) Adana’lı Evli 1 Çocuk Babası Her İkiside Etkinlik Süresi Boyunca Gösterdikleri Çalışkanlıkları İle Göz Doldururken Özellikle Fahrettin Meral Müziğe Olan Aşkını Dile Getirirken Kendine “AŞK ADAMI” Denilmesinden Çok Hoşlandığını Söyledi.

Gerektiğinde Stantlara Sahip Çıkarak Her Hangi Olumsuzluklara Meyil Vermemeye Çalışan Her İki Arkadaş Katılımcılar Tarafından Müthiş İkili Olarak Gösterilirken Asıl İşleri Olan Temizlik İşini de Kusursuzca Yapmaya Çalışıyorlar.

Etkinlik Alanının Her Tarafında Ellerinde Temizlik Malzemeleri İle Çalışırken Görebilecek Olduğunuz Fahrettin Meral İle İş Arkadaşı Mustafa Sarıca’yı Keşfeden Patronlarına www.akcaabatinsesi.com İnternet Haber Sitesi Olarak Teşekkürlerimizi İletiyoruz.

_dsc0034.jpg_dsc0006.jpg_dsc0005.jpg_dsc0023-001.jpg

123456---kopya-607.pngyesyeni-logo-final-20170319122631.png

Editör: TE Bilisim