Öğrenci Meclisi Şahlanış Gecesi Düzenledi

Trabzon Öğrenci Meclisi Ve Türkiye Öğrenci Meclisi Şahlanış Gecesi Düzenledi.

Saygı Duruşu Ve İstiklal Marşı İle Başlayan Gönül Seferberliği Gecesine;

Karadeniz Teknik Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi’nde Gerçekleşen Geceye Katılım Gösteren 23. Dönem Trabzon Milletvekili Ve MHP MYK Üyesi Süleyman Latif Yunusoğlu, MHP Trabzon İl Başkanı Bekir Sıtkı Tarım, Trabzon Ülkü Ocakları Başkanı Emirhan Bostan, Türkiye Kamu-Sen İl Başkanı Coşkun Dilber, Türkav İl Başkanı Kenan Kuru, MHP Kadın Kolları İl Başkanı Gülen Demir, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, MHP Akçaabat İlçe Başkanı Âdem Çelik, Akçaabat Ülkü Ocakları Başkanı Melikşah Atasoy, Arsin Ülkü Ocakları Başkanı Ali Faik Emir, Araklı Ülkü Ocakları Başkanı Ahmet Kaplan, KTÜ Öğrenci Derneği Başkanı Burak Çağılcı, Trabzon Üniversitesi Öğrenci Derneği Başkanı Ömer Karakuş, Belediye Meclis Üyeleri, Belediye Meclis Üyesi Adayları Ve Çok Sayıda Öğrenci Katıldı.

Horon Ekibi Gösterimi İle İzleyiciler Eğlendiler.

Horon Ekibi Sonrasın Da Gecenin Ev Sahibi Trabzon Öğrenci Meclisi Başkanı Murat Yıldız Açılış Konuşmasında Şunları Kaydetti; “Bu Büyük Geceyi Türkiye Öğrenci Meclisi Divan Başkanımızla Birlikte Tertip Etmenin Onur Gurur Ve Heyecanını Yaşıyorum. Öğrenci Meclisi Olarak Vizyonumuz, Öğrenci Kardeşlerimizin Milli Ruh Ve Bilincini Uyandırmak Olacaktır. Son Nefesimize Kadar Necip Milletimize Hayırlı Evlatlar Olmak İçin Mücadele Edeceğiz, Bunun İçinde Öğrenci Kardeşlerimizle Bir Yumruk Gibi Olmamız Gerek. Öğrenci Meclisi Projesi Dünyanın En Büyük Projesidir Ve Buna Karşın Halk Ve Makamlardan Da Aynı Seviyede Değer Görmek İstiyoruz Çünkü Bizler Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün De Söylediği Gibi Devleti Muasır Medeniyetler Seviyesine Çıkaracak Olan Ulu Türk Milleti’nin Gençleriyiz.”

Murat Yıldız’ın Ardından Konuşmasını Yapmak Üzere Kürsüye Türkiye Öğrenci Meclis Divan Başkanı Görkem Ulusoy Çıktı.

Ulusoy; Fatih’in Fethettiği, Yavuz'un Valilik Yaptığı, Kanuni'nin Doğduğu Trabzon’umuzda Bu Muhteşem Gecede Sizlerle Bir Arada Bulunmaktan Onur, Gurur Ve Heyecan Duyuyorum.

Hepinizi Saygıyla Selamlıyorum.

Bizlerin Bu Güzel Gecede Bir Araya Gelmesine Vesile Olan Yüce Allah'a Şükrediyorum.

Öğrenci Meclisi Türkiye'deki İlkokul, Ortaokul Ve Liseleri Temsil Eden Milli Eğitim Bakanlığı Ve Türkiye Büyük Millet Meclisinin İmzaladığı Dünya Çapında Bir Organizasyondur.

 Yaklaşık 2 Yıllık Görev Sürem Boyunca Önce Trabzon’umuzda Sonra Tüm Türkiye'de Öğrenci Kardeşlerimizin Sesi Olmaya Çalıştık.

 Trabzon’umuzda Binlerce Öğrenci Kardeşlerimizin Sıkıntısını Gidermeye, Dertlerine Deva Olmaya Ve Allah Rızasını Kazanmak Adına Hizmet Etmeye Çalıştık.

Akçaabat’tan-Araklıya, Araklıdan-Şalpazarı’na Doğu Batı Ayrımı Yapmadan Bütün Okullarımızı Ziyaret Ederek Öğrenci Kardeşlerimizin Dertlerini Dinledik.

Tüm Bu Çalışmalarımızın Yanında Yine Öğrenci Kardeşlerimiz Ve 80 İl Başkanlarımızın Takdiriyle Türkiye’de Tüm Öğrencilerin Sesi Olduk. Ankara’dan-Muşa, Muştan-Denizli’ye, Denizliden-Nusaybine Doğu Batı Kuzey Güney Ayırmaksızın Çalışmalarımızı Sürdürdük.

Mardin/Nusaybin’de Şehidimiz Gökhan Osman Karaduman'ın Vasiyeti Üzerine Şehadet Şerbetini İçmiş Olduğu Nusaybin'de Bir Ortaokula Şehidimizin Adını Taşıyan Bir Kütüphane Kazandırdık.

Malazgirt’te Bütün Köy Okullarını Ziyaret Edip Eksiklerini Giderdik.

Denizli’de-Orduya Ve Bir Çok İlimizde Okulları Ziyaret Ederek Öğrenci Kardeşlerimizle Hasbıhal Eyledik. Allah Nasip Ederse Mart Ayının İkinci Haftasında Bingöl/Solhan’a Gidip Oradaki Öğrenci Kardeşlerimi zinde Eksiklerini Gidermeye Çalışacağız.

Kıymetli Kardeşlerim Değerli Büyüklerim Tüm Bu Çalışmalarımızın Yanında Öğrenci Meclisinin Ve Her Türk Gencinin Asli Görevi Aziz Vatanımızı Yüce Milletimizi Ve Asil Bayrağımızı Koruyup, Kollamak Ve Sahip Çıkmaktır. Ülkemiz Büyük Buhranda Geçtiği Bu Günlerde Siyasi Parti Fark etmeksizin Bugün Burada Beraber Olmamız Herkesi Mutlu Etmiştir. Ülkemiz İç Ve Dış Tehditler, Darbeler Ve Savaşlar Atlatmıştır. Trabzon Lisesi Çanakkale Savaşında 3 Yıl Mezun Vermemiştir. Trabzon Lisesinin Asil Öğrencileri Türk Milletinin Kurtuluş Mücadelesinde Vatanına Ve Bayrağına Sahip Çıkmıştır.

15 Temmuz Hain Darbe Girişiminde Yine Bayrağı İçin Vatanı İçin Meydanlara İnip Mücadele Veren Cennet Vatanımıza Göz Diken Hainlere Karşı Necip Türk Milleti Kutlu Mücadelesiyle Vatanını Böldürmemiş Bayrağına Sahip Çıkmıştır. Eyy Türk Gençliği Kafkasya’da, Filistin’de, Hicaz-Yemen’de, Çanakkale’de Düşmana Geçit Vermeyen Bu Aziz Vatanı Bizlere Emanet Eden Başkomutanımız Mustafa Kemal Atatürk'ün Emanetini Ebediyete Kadar Kollayacağımıza Eminim

Asil Türk Gençliği Bu Aziz Vatanı Emperyalist Güçlerden, Terör Örgütlerinden Ve Vatan Hainlerinden Korumak İçin Kanımızın Son Damlasına Kadar Mücadelemizi Sürdüreceğiz.

Mücadelemiz Hiçbir Engel Tanımayacaktır. Tüm Genç Kardeşlerimizi Madde Bağımlılığından, Uyuşturucu Baronlarından Uzak Durmaya Ve Damarlarındaki Asil Kana Pislik Bulaştırmamaya Davet Ediyorum.

 Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün " Eyy Yükselen Nesil İstikbal Sizindir. Cumhuriyeti Biz Kurduk Onu Yükseltecek Ve Sürdürecek Sizlersiniz " Sözünü Şiar Edinerek 21 Yaşında Çağ Açığ Çağ Kapatan Fatih Sultan Mehmet Hanı Örnek Alarak, 40 Cerisiyle Çin Sarayını Basan Yüce Türk Kürşat'ın Kanına Sahip Çıkarak, Kutlu Davamızda Muzaffer Olacağız.

Başbuğ Alparslan Türkeş'in " Hepiniz Birer Türk Bayrağısınız Bayrağı Lekeletmeyin, Kirletmeyin, Yere Düşürmeyin Sözünü Hayat Felsefemiz Haline Getireceğiz.

Değerli Kardeşlerim Biz İmanlı Türk Gençleri Bir Olursak Beraber Olursak Tüm Şer Odaklarının Kirli Planlarını Alt Üst Ederek Muhasır Medeniyetler Seviyesine Ulaşacağız.

Yüce Allah Birliğimizi Beraberliğimizi Daim Kılsın.

Sözlerime Son Vermeden Önce Sizlere Bir Dörtlük Okumak İstiyorum.

Yolumuz Gaza Sonu Şehadet

Dinimiz İster Sıdk İle Hizmet

Anamız Vatan Babamız Millet

Vatanı Mamur Eyle Yarabbi

Milleti Meşru Eyle Yarabbi

Beni Dinlediğiniz İçin Hepinize Teşekkür Ediyor Sizleri Âlemlerin Rabbi Olan Yüce Allah'a Emanet Ediyorum. Sağolun Varol’un Allah'a Emanet Olun.

Görkem Ulusoy’un Ardından Konuşmasını Yapmak Üzere Kürsüye Ülkü Ocakları Trabzon İl Başkanı Emirhan Bostan Çıktı.

Bostan; Sayın Valim, Ortahisar Kaymakamım, Çok Kıymetli Cumhur İttifakı Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayım Ve Salonu Şereflendiren Misafirlerimiz, Milli Heyecan İle Dolu Kalpleriyle Geleceği Muştulayan Genç Bozkurtlar Hepinizi Sevgi, Saygı Ve En Kalbi Hürmetlerimle Selamlıyorum.

Malum Olduğu Üzere Bugün 28 Şubat.. Hatıralarımızda Acı, Istırap Ve Hüzün Oluşturan Demokrasi Tarihimizin Kara Günü Olan 28 Şubat’ta Maskeleri Bizden Olan Ancak İçlerinin İnkişafı Amerikalı Samlar Olan İşbirlikçi Bir Cunta Demokrasimize Bir Kez Daha Zincir Vurmak İstemişti. Türk Milletinin Üstün Feraseti Ve İlkeli Duruşuyla 28 Şubat Zihniyetini Bir Paçavra Gibi Ezip Geçmeyi Başarmıştık. 28 Şubat Demokrasimizin Kara Bir Gününden Daha O Halde Dosta Düşmana Da İlan Olsun Bugün Bu Salonda Da Olduğu Gibi Milletimizin Her bir Kesimi Milli Hassasiyetlerde Birleşmeye Demokratik Ruhunu Korumaya Hem Harici Hem Dâhili Operasyonlara İnat Dik Duracaktır Boyun Eğmeyecektir. Ülkücü Hareket Olarak Milletimizin İnsiyatifinin Bekçisi Olmaya Ve Demokratik Ortamın Korunmasına Da Özen Göstereceğiz. 12 Eylüllerde Mamak Esaretinin Zincirlerini Kırarak Darbelere Ve Cuntalara Boyun Eğmeden Milletimiz Uğruna Türk Demokrasisine Hizmet Etmeye Başbuğumuz Alparslan Türkeş'ten Bilge Lider Dr. Devlet Bahçeli'ye Değin Yorulmaksızın Devam Ettik.

Ülkemizin Büyük Bir Beka Mücadelesi Verdiği, Milli Birlik Ve Dayanışmaya İhtiyacımızın Had Safhada Olduğu Bugünlerde 28 Şubat Tarihini Seçerek Bu Anlamlı Ve Manidar Programı Tertip Ederek Bu Kıymetli Programa Şahlanış Gecesi İsmini Veren Trabzon Öğrenci Meclisi Başkanımız Ve Yönetimini Tebrik Ediyorum. Emeği Geçen Bütün Kardeşlerimize Teşekkür Ediyorum. Sözlerimi Çok Fazla Uzatmamak Niyetiyle Nihayetlendirirken Teminni Ederim Ki:  Söylenecek Marşlar, Türküler, Türk'ü Hatırlatsın, Gecemizin Heyecanı Vatan Dolu Kalplere Umut Hainlere Amansız Bir Mesaj Olsun. Ne Mutlu Türk'üm Diyene!

Gecede Yapılan Açık Arttırmada Kahraman Şehidimiz Eren Bülbül’ün Çizili Olduğu Eseri 23.Dönem Milletvekili Ve MYK Üyesi Süleyman Latif Yunusoğlu Satın Aldı. MHP İl Başkanı Bekir Sıtkı Tarım İse Trabzonspor İle İlgili Çizimi Satın Aldı.

Daha Sonra Sahneye Ülkücü Hareketin Büyük Sesi Ozan Manas Çıktı. Söylediği Eserleri İle İnsanları Duygulandıran Ozan Manas Muhabbeti İle Anlamlı Mesajlar Verdi. Manas Konseriyle Gece Son Buldu.

1-(4)-039.jpg1-(3)-046.jpg1-(5)-030.jpg1-(1)-060.jpg1-(8)-012.jpg1-(7)-012.jpg1-(6)-021.jpg1-(2)-050.jpga-027.gif

Editör: TE Bilisim