Akçaabat’ta Karda Yolda Kalan Araçları Trabzon Off Road Kulübü Üyeleri Gönüllü Hizmet Vererek Kurtardı

Karda Yolda Kalan Araçları, Kurtaran TROFF Trabzon Off Road Kulübünden Gönüllülerinin Görüntüleri Takdir Topladı.

Akçaabat İlçesinde TROFF Trabzon Off Road Kulübü Üyelerinin İlçe Genelinde Devam Eden Kar Yağışı Sırasında Yollarda, Mahallelerde, Ulaşılamayan Köylerde Kalan Araçları Gönüllü Olarak Kurdukları Yardım Ekipleriyle Kurtarmaları Sosyal Medyada Paylaşılan Görüntüleri, Övgü Topluyor.

Akçaabat İlçesinde Dün İtibariyle Etkisini Artıran Kar Yağışı Sonrası, Seyir Halindeki Bir Otomobil, Arızalanınca Yolda Kaldı. Yoğun Kar Yağışı Altında Aracıyla Yolda Kalan Sürücüsünün Yardımına Bu Sırada Devriye Görevi Yapan Trabzon Off Road Kulübü Ekipleri Ekipleri Yetişti. TROFF Trabzon Off Road Kulübü Gönüllü Ekibi Aracı Kar Yağışı Altında Güvenli Bölgeye Çekti. Sosyal Medyada Da Paylaşılan Görüntülerde,  Takipçiler, TROFF Trabzon Off Road Kulübü Üyelerine Övgü Dolu Yorumlarda Bulunup, Teşekkür Ettiler.

TROFF Trabzon Off Road Kulübü Üyeleri Yüksek Köylerde Karayollarının Kapalı Olduğu Yerlere Çıkarak Burada Mahsur Kalan Vatandaşlara da Yardımda Bulundular. Akçaabat Doğanköy’de Bir Cenazenin Camiye Taşınmasına da Yardımcı Olan Gönüllü TROFF Trabzon Off Road Kulübü Üyeleri Yaptıkları Yardımlardan Dolayı Ücret Talep Etmediklerini Belirttiler.

img-20200209-wa0001.jpgimg-20200209-wa0003.jpgimg-20200209-wa0004.jpgimg-20200209-wa0005.jpgb-099.jpg

Editör: TE Bilisim