İtfaiye Her Yerde

Trabzon Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi, Trabzon’un 3 ayrı noktasında gece saatlerinde meydana gelen olaylara anında müdahale etti. Yomra, Şalpazarı ve Akçaabat’ta meydana gelen olaylarda can kaybı yaşanmadı.

Yomra ilçesi Sancak Mahallesi’nde bulunan bir apartmanın kalorifer kazanının patlaması sonucu sitede ve site dışındaki araçlarda hasar meydana geldi. Trabzon Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi Arsin Grup Amirliği ekipleri kısa sürede olay yerine ulaşarak gerekli tedbirleri aldı. Soğutma çalışmaları kısa sürede icra edildi. Akçaabat ilçesinde bulunan Küçük Sanayi Sitesi’nde bir araç alev aldı. Trabzon Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi Akçaabat Grup Amirliği kısa sürede olay yerine ulaşarak yangını söndürdü. Şalpazarı ilçesinin Sayvançatak Mahallesi’nde gece saatlerinde meydana gelen olayda bir evin yanındaki eski meskene dışarıdan yakıcı madde atılması sonucu yangın çıktı. Yangın, ev sahibinin yeni evinin çatısına sirayet etti. Trabzon Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Şalpazarı Grup Amirliği ve Beşikdüzü Grup Amirliği kısa sürede olay yerine ulaşarak yangını kontrol altına aldı.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, meydana gelen olaylarda can kaybı yaşanmamasının en büyük tesellilileri olduğunu söyledi. Gümrükçüoğlu, “Ekiplerimiz tüm olaylara kısa sürede müdahale etmiş, gerekli çalışmalar ivedilikle gerçekleştirilmiştir. Yaşanan olumsuz olaylardan etkilenen vatandaşlarımıza bir kez daha geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Bundan sonraki süreçlerde de gerekli çalışmalar devletimizin ilgili kurumlarınca yürütülecektir. Can kaybı ve yaralanma yaşanmaması en büyük tesellimizdir” dedi.

a-076.gif

Editör: TE Bilisim