Trabzon Günleri Sona Erdi

Trabzon Valiliği ve Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından Ankara'da düzenlenen Trabzon Günleri sona erdi. 3 Mayıs'ta Ankara ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİ'nde  başlayan ve 6 Mayıs akşamı tamamlanan etkinlikler ziyaretçi akınına uğradı.

Gurbetteki Trabzonlular ve Karadeniz sevdalılarının akın ettiği etkinliklerin açılışını TBMM Başkanı Ismail Kahraman gerçekleştirdi. Etkinlikleri ziyaret eden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu gurbetteki Trabzonlularla bir araya geldi. Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu etkinlikler boyunca hem stantlara misafir oldu hem etkinlikleri ziyaret eden hemşehrilerini Büyükşehir Belediyesinin standında misafir etti. Vatandaşlarla olan sohbetlerinde Trabzon'daki yatırımlar hakkında ayrıntılı açıklamalarda bulunan Gümrukçüoğlu hemşehrilerinin tüm sorularına ayrıntılı yanıtlar verdi. Ankara ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİ'ne akın eden ziyaretçilerle bol bol hatıra fotografı çektiren Gümrükçüoglu, Trabzon'u her yönüyle ortaya koyan bu tür kapsamli etkinliklere destek olmaya devam edeceklerini kaydetti.

Öte yandan Trabzon Büyükşehir Belediyesinin etkinlik alanındaki standı, 4 gün boyunca ziyaretçileri ağırladı. Büyükşehir Belediyesinin standında vatandaşlara Trabzon'u tanıtıcı ürünler ve küçük hatıralık eşyalar hediye edilirken gurbetteki Trabzonlular ve Karadeniz sevdalıları Trabzon'a davet edildi.

670-531.gif123456---kopya-20180506201520.png

Editör: TE Bilisim