Bir Süredir Tedavi Gören Trabzon Eski Milletvekili Ve TBMM Eski Başkanı Necmettin Karaduman Yaşamını Yitirdi.

Türkiye Büyük Millet Meclisi  Eski Başkanı, 17. Ve 18. Dönem Anavatan Partisi Trabzon Milletvekili Necmettin Karaduman Hayatını Kaybetti.

Trabzon'un Eski Milletvekillerinden Necmettin Karaduman'ın Cenazesi Yarın (Cuma) İkindi Namazına Müteakiben İstanbul Kadıköy Şakirin Camii'nde Kılınacak Cenaze Namazının Ardından Aile Kabristanlığına Defnedilecek. 

AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora, Sosyal Medya Hesabından Açıklama Yaparak Necmettin Karaduman'ı Kaybetmiş Olmanın Verdiği Üzüntüyü Dile Getirdi.

NECMETTİN KARADUMAN KİMDİR?

İlk Ve Orta Öğrenimini Trabzon'da Yaparak 1944 Yılında Trabzon Lisesinden Mezun Oldu. Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi'nin İdari Şubesi'nden Mezun Olduktan Sonra Kaymakamlık Mesleğine Girdi. 1960 Yılına Kadar Çeşitli İlçelerde Kaymakamlık Yaptı. Aynı Yıl Mülkiye Müfettişliği ‘Ne Atandı. Bu Görevi Beş Yıl Sürdü. 1966 Yılı Ocak Ayında Kahramanmaraş Valiliği'ne Atandı.

Kahramanmaraş'tan Sonra Erzurum Ve İçel Valiliklerinde Bulundu Ve İçel Valiliği'nden 1977 Yılında Kendi İsteği İle Emekliye Ayrıldı. Emekliye Ayrıldıktan Sonra İstanbul'da Bir Şirketin Yönetim Kurulu Üyeliği Ve Genel Müdürlüğünü Yaptı. 6 Kasım 1983 Tarihinde Yapılan Genel Seçimlere Anavatan Partisi Adayı Olarak Katıldı Ve Trabzon'dan Milletvekili Seçildi. 29 Kasım 1987 Tarihinde Yapılan Genel Seçimlere Anavatan Partisi Adayı Olarak Katıldı Ve Tekrar Trabzon'dan Milletvekili Seçildi. 4 Aralık 1983 Tarihinde Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlığına Seçildi. Aynı Göreve 12 Eylül 1985 Tarihinde Yeniden Seçildi.

AKÇAABATIN SESİ Ailesi Olarak Merhum Karaduman'a Allah'tan Rahmet, Yakınlarına Başsağlığı Diliyoruz. 

123456---kopya-986.pngyesyeni-logo-final-20170622164718.png

Editör: TE Bilisim