Trabzon CHP'de Flaş Seçimler

Trabzon CHP Örgütlerinde Beklenmedik Seçim Sonuçları

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Trabzon İl Örgütlerinde Flaş Gelişmeler Yaşanıyor. Mevcut Başkan Güzide Uzun Ve Ekibi İl Kongresi Öncesi Yapılan İlçe Kongrelerinde İl Delegesi Olarak Ortahisar İlçe Örgütlerinde Yer Aldığı Liste Seçilemedi. Ortahisar’a Aday Olan Ve Mevcut İl Başkanını Desteklediği Arif Çoban, Küçük Bir Oy Oranı İle Seçimi Kaybetti. Uzun’un Kurmaylarının Da Bu Listede Yer Altığı Öğrenildi.

Çok Konuşulan Diğer Seçim İse; Akçaabat İlçesinde Gerçekleştir. Eski İl Başkanı Yavuz Karan’ın Yer Aldığı Ve Yine İl Başkanını Desteklemiş Olduğu Liste Bu İlçe Kongresinde De Seçilmedi. Haber61’in Edindiği Bilgiye Göre; İlçe Kongresini Ali Türen Öztürk’e Yakın Listenin Kazandığı Öğrenildi. İlçe Kongreleri Tamamlanmasının Ardında İl Başkanı Seçimleri Yaşanacak Olan CHP’de Yarışın Kızışacağı Sinyalleri Alınıyor.

Mevcut Seçimlerde Ali Türen Öztürk, Güzide Uzun’un İl Başkanı Aday Olarak Yarışması Beklenirken, Eski İsimlerinde Yarışa Katılması Bekleniyor. Belirleyici İlçeler Arasında Olan Ortahisar Ve Akçaabat İlçe Kongrelerini Kaybeden Uzun’un Bu Yarışta Biraz Ter Dökeceği Gözüküyor.

haber61

Editör: TE Bilisim