Trabzon bir Ramazan Bayramını daha birlik ve beraberlik içerisinde idrak ediyor. Trabzonlular her bayram olduğu gibi bu bayramda da Büyükşehir Belediyesinde yapılan bayramlaşmaya büyük ilgi gösterdi.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nun ev sahipliğinde gerçekleştirilen bayramlaşma töreninde Trabzon Valisi Yücel Yavuz, Trabzon milletvekilleri Ayşe Sula Köseoğlu, Adnan Günnar ve Salih Cora, Trabzon eski Milletvekili Süleyman Latif Yunusoğlu, Trabzon Belediyesi eski başkanları Asım Aykan ve Hasan melek, Garnizon Komutanı Albay Okçin Akşit, AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, MHP Trabzon İl Başkanı Nihat Birinci, Ortahisar Kaymakamı Mahmut Şirincoğlu, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Arsin Belediye Başkanı Erdem Şen, Sürmene Belediye Başkanı Rahmi Üstün, Köprübaşı Belediye Başkanı Ahmet Tekke, Düzköy Belediye Başkanı Abidin Çelik, Gençlik Spor eski Genel Müdürü Mehmet Atalay, bürokratlar, siyasiler, kamu kurumları ve STK’ların yöneticileri ile vatandaşlar hazır bulundu.

Katılımın çok yoğun olduğu bayramlaşma töreninde Ramazan Bayramının insanların arasındaki birlik ve bütünlüğü pekiştirdiğini ifade eden Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, “Gördüğünüz gibi Trabzon’umuzun burada. Burası Trabzon Büyükşehir Belediyesi, burası herkesin yeridir” dedi. Gümrükçüoğlu, “Şehir olarak çok güzel bir Ramazan idrak ettik. Her birlikte mütevazı iftar sofralarında tüm dünyaya barış ve kardeşlik mesajları, güç birliği mesajları verdik. Allah (c.c.) nasip etti, Ramazan bayramına da ulaştık. Bugün önce şehitliğimizi ziyaret ettik. Devletimizin, milletimizin var olması için, din için vatan için canlarını feda eden şehitlerimizi ziyaret ettik, şehit ailelerimizle görüştük. Ardından hastalarımızla, yaşlılarımızla, çocuklarımızla, asker ve polislerimizle bayramlaştık. Şimdi de Büyükşehir Belediyemizde halkımızla bayramlaşıyoruz. Bu vesile ile Trabzon halkının, milletimizin ve İslam âleminin bayramını tebrik eder tüm insanlığa barış ve huzur getirmesini Allah'tan (c.c.) niyaz ederim” ifadelerini kullandı.

yesyeni-logo-final-096.png

Editör: TE Bilisim