Akçaabat Belediyesi TSM Korosu rüzgarı TONYA’da esti.

Akçaabat Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu Tonya Kaymakamı Yeliz YILDIZHAN’ın daveti üzerine gittiği Tonya’da bir konser icra etti.

Koro şefi Salih KAZANCIOĞLU eşliğinde Tonya Belediyesi Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen konsere Tonya Kaymakamı Yeliz YILDIZHAN ve eşi Şalpazarı Kaymakamı Zihni YILDIZHAN, Tonya Belediye Başkanı Ahmet KURT, Tonya İskenderli Belediye Başkanı Ahmet AKTAŞ, Akçaabat Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Turhan BEKTAŞOĞLU ve çok sayıda müziksever katıldı.

TSM KOROSU TONYA KONSERİ - 09.05.2013 (6)Türk Sanat Müziğinin bilindik şarkılarıyla beraber bütün salon coşkulu alkışlarıyla koroya eşlik ederken konserin son bölümlerinde Salim ÖNDER’in mini konseri de salonda büyük alkış topladı.

TSM KOROSU TONYA KONSERİ - 09.05.2013 (71)Konserin sonunda, Tonya Kaymakamı Yeliz YILDIZHAN koro şefi Salih KAZANCIOĞLU’na çiçek takdim ederek katılımcılara teşekkür etti. Akçaabat Belediyesi adına Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Turhan BEKTAŞOĞLU’da her iki ilçe kaymakamına ve belediye başkanlarına hediyelerini takdim etti.

Konser sonunda her iki ilçe kaymakamı, belediye başkanları ve koro ekibi birlikte yemek yediler.

 

 HABER:Akçaabat Belediyesi Kültür Ve Sosyal İşler Müdürlüğü

Editör: TE Bilisim