Trabzonspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, Trabzonspor Profesyonel Futbolcular Derneği’ni ziyaret etti. Ziyarette konuşan Kafkas, “Bunca hatalara rağmen Trabzonspor ayakta kalıyorsa büyük kulüp” dedi.

Trabzonspor geçen hafta aldığı Orduspor galibiyeti ile rahat bir nefes alırken bugün de Bodo-Mavililerin Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, efsane futbolcuları ziyaret etti. Trabzonspor Profesyonel Futbolcular Derneği’ne bir ziyaret gerçekleştiren Kafkas, burada yaptığı açıklamada, “Hepsi hocam abim arkadaşım. Hep beraberiz. Yolun maç trafiğinden içinde bulunduğumuz durumdan biraz nefes aldık büyüklerimi ağabeylerimi buraya ziyarete geldim. Daha iler ki günlerde sık gelip gideceğim. Zaten buranın içerisinde bir insanım. Açık ve net bir adamım. Eyvallahı olan bir adam değilim. Burada her büyüğümün başımın üstünde yeri var. Herkese saygı ve sevgi duyuyorum. Trabzonspor’un gerçek yüzleri, bu takımın bu kadar para kazanmasını sağlayan emeği olan hem yöneticiler hem futbolcular değerli ağabeylerim” dedi.

Eski futbolcularla Trabzonspor’un menfaatleri doğrultusunda çalışabileceklerini kaydeden Kafkas, “Bundan sonra hem kulüpte hem burada içli dışlı olup Trabzonspor’un menfaatleri doğrultusunda bir yere taşımaya çalışabileceğiz. Daha önce de ifade ettim. Trabzonspor benim için kulüp değil kulüpten öte bir şey sevgi. İnsan sevdiği zaman içinde de olur dışında da olur. Bizim için çok önemli değil. Ama bu kulübün sevgili bizim yüreğimizde her zaman var olacaktır” diye konuştu.

Trabzonspor Profesyonel Futbolcular Derneği Başkanı İlyas Akçay, ise Kafkas’ın ardından şu şekilde konuştu: “Biz az sayıda olsak bile biz Trabzonspor’un gerçek yüzleriyiz. Hiç kimse bir defa biz den daha iddialı şu söylediğimiz söyleyemez. Trabzonspor’un başarısında en çok sevinen, istemediğimiz halde Trabzonspor’un başarısızlığında en çok üzülen bizleriz. İzden daha kimse bu dediğim özelikte yerimizi alamaz Biz her zaman Trabzonsporluyuz. Her zaman Trabzonspor’un yanındayız. Biz her zaman Trabzonspor’un menfaatlerini düşünerek hareket ederiz. Geçmişte de öyleydi bugünde böyle yarın da öyle olacaktır. Trabzonspor’un başarıya giden yolunda bize düşen görev vasa her zaman hazırız. Bu bir ziyaret değil dost muhabbeti olarak değerlendiriyorum. Çünkü biz bütünüz. Ama bazı yorumlar dışarda yapılıyor. Biz o yorumlara katılmıyoruz. Biz her zaman Trabzonspor’un yanındayız. Onlar ne kadar başarıda mutlu oluyorsa biz onlardan daha öndeyiz. Onlar ne kadar başarısızlıkta üzülüyorsa biz onlardan daha öndeyiz”

kaynak : haber61

Editör: TE Bilisim