TİSKİ Genel Müdürü Köksal

Tonya’nın mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi

Trabzon İçmesuyu ve Kanalizasyon İdaresi (TİSKİ) Genel Müdürü Recep Köksal, Tonya’nın mahalle muhtarlarıyla istişare toplantısı gerçekleştirdi. Hükümet Konağı’nda gerçekleştirilen toplantıda muhtarlardan mahallelerin altyapı ve içme suyu problemleriyle ilgili detaylı bilgiler alan Köksal, Trabzon’un büyükşehir statüsüne kavuşmasıyla Trabzon Büyükşehir Belediyesi bağlı kuruluşu olarak faaliyetlerine başlayan TİSKİ’nin yapısı ve çalışmaları hakkında muhtarları bilgilendirdi.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nun talimatları doğrultusunda Trabzon il genelinde sağlıklı ve yeterli içme suyu olmayan mahalle bırakmayacaklarını ifade eden Köksal, “Trabzon il genelinde tüm içme suyu ve altyapı işleri Büyükşehir Belediyesi bağlı kuruluşu olan TİSKİ’nin sorumluluğundadır. Trabzon’da içme suyu ve altyapı sorunlarını ortadan kaldırmak için yoğun şekilde çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Tonya’mızın mahallelerinde de gerekli çalışmaları ivedilikle gerçekleştireceğiz. Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımızın hedefi olan Türkiye’nin en yaşanılabilir ili olma hedefine şehrimizi ulaştırmak için TİSKİ olarak üzerimize düşen vazifeleri süratle yerine getirme gayretindeyiz” diye konuştu.

Tonya’nın mahalle muhtarlarından mahallerin altyapı ve içme suyu alanındaki taleplerini alan Genel Müdür Köksal, önümüzdeki günlerde Trabzon’un tüm ilçelerinin mahalle muhtarlarıyla istişare toplantıları gerçekleştirecek.

 

 

Editör: TE Bilisim