Türk Hava Yolları, Seferlerini Sürdürdüğü Trabzon’da Özel Bir Film Şirketine “MEMLEKET, SILA ÖZLEMİ KONULU – KIŞ TEMALI” Uluslararası Kanallarda Yayınlanacak Olan Reklam Filmi Çekti.

Akçaabat’ın Doğal Mekânları Ve İnsanlarının Yanısıra Okul Öğrencilerinin Yer Aldığı Reklam Filminin Yarısı Hıdırnebi Yaylasında Çekildi.

Acısu Mahallesi Halkı, Acısu İlkokulu, Çiçeklidüzköy İlkokulunda Okuyan Öğrencilerin Yer Aldığı Hıdırnebi Yaylasındaki Çekimler Karın İçerisinde Gerçekleşti.

Trabzon Faroz Balıkçı Barınağında Devam Eden THY Trabzon Reklam Filminin Son Çekim Günü Bugündü.

Uzungöl’de Ve Akçaabat İlçesinde Gerçekleşen Reklam Filminde Yer Alan Oyuncuların Tamamen Doğal Oyunculardan Olması Dikkatlerden Kaçmadı.

CAST ÇALIŞANLARINA TEPKİ

Daha Önce Akçaabat’a Gelerek THY Reklam Filminde Oynamak İçin Cast Çalışması Yapan Reklam Filmine Bağlı Ajans Çalışanları Birçok Akçaabatlı Ve Trabzonlu Oyuncu Severleri Hüsrana Uğrattılar.

THY Reklam Filminde Oynamak İçin Birebir Görüştükleri Kişilerin Telefon Numaralarını, Fotoğraflarını Ve Video Görüntülerini Alarak Kendilerine THY Reklam Filminde Oynayacak Olduklarına Dair Söz Veren Cast Çalışanlarının Bu Tavrı Tepkiyle Karşılandı.

Gururlarıyla Ve Kendileriyle Dalga Geçildiklerini Vurgulayan Reklam Filminde Oynamaları İçin Söz Verilen Ve Daha Sonra Oynatılmayan Birçok Vatandaş Sitemiz Aracılığı İle Cast Çalışanlarını Yalancılık Ve Üçkâğıtçılıkla Suçladılar.

 

 

Editör: TE Bilisim