Sezonu İspanya'nın Celta Vigo Takımında Tamamlayan 21 Yaşındaki Sol Kanat Oyuncusu, Gece Geç Saatlerde Atatürk Havalimanı'na Geldi.

Havalimanında Bir Grup Bordo-Mavili Taraftar Tarafından Tezahüratlarla Karşılanan Bongonda, Beraberindeki Kulüp Yetkilileriyle Beraber Konaklayacağı Otele Hareket Etti.

RÜZGAR GİBİ FUTBOLCU

Fırtına, Celta Vigo'dan 21 Yaşındaki Bongonda'yı 750 Bin Euro'ya 1 Seneliğine Kiralık Olarak Renklerine Kattı. Dün Gece İstanbul'a Gelen Belçikalı Kanat Oyuncusu Bugün Sağlık Kontrolünden Geçip Resmi İmzayı Atacak. Bongonda Hızlı Futbolu İle Dikkat Çekiyor.

Trabzonspor'da Erken Başlayan Transfer Çalışmaları Nihayet Sonuç Vermeye Başladı. Bordo-Mavililer Prensip Anlaşmasına Vardığı Serdar Taşçı Ve İvelin Popov'dan Sonra İlk Transferine İmza Attı. Geçtiğimiz Sezonun Devre Arasından İtibaren Takibe Alınan Celta Vigo'nun 21 Yaşındaki Kanat Oyuncusu Theo Bongonda'yı 1 Yıllığına Kiraladı. Gece Yarısı İstanbul'a Gelen Oyuncu Bugün Sağlık Kontrolünden Geçirildikten Sonra İmzalar Atılacak. Bordo-Mavili Kulübün Bongonda'nın Kiralama Bedeli Olarak Celta Vigo'ya 750 Bin Euro Vereceği Ve Satın Alma Opsiyonunu Da Alacağı Öğrenildi. 21 Yaşındaki Belçikalı Yıldız Geride Kalan Sezon Celta Vigo Formasıyla 30 Lig, 6 Avrupa Ligi Ve 6 Da İspanya Kral Kupası Maçında Forma Giydi.

YUSUF'UN YERİNE GELDİ

Genç Futbolcu 30 Lig Maçında 1 Gol Atıp, 3 Asist Yaptı. Bongonda, Avrupa Ligi'nde Bir Asist Yaparken, İspanya Kral Kupası'nda İse 1 Golü Var. Belçika Milli Takımı'nın Altyapı Kategorilerinde De Forma Giyen Bongonda, Orta Sahanın Solunda Ve Sağında Oynayabiliyor. Hızı Ve Teknik Kapasitesi İle Ön Plana Çıkan Oyuncunun Gelişiyle Birlikte Yusuf Erdoğan'ın Takımdan Ayrılmasına Da Kesin Gözüyle Bakılıyor. Belçika 19 Yaş Altı Milli Takımı'nda 4 Maçta 2 Gol, Belçika 21 Yaş Altı Milli Takımı'nda İse 1 Gollük İstatistik Yakaladı.

123456---kopya-947.pngyesyeni-logo-final-20170615020408.png

Yunus Emre SEL

Editör: TE Bilisim