AK Parti Trabzon Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.

Samimiyetsiz Alçaklara Bu Ülkeyi Böldürtmeyiz

AK Parti Trabzon Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş Türkiye gündemi ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Türkiye gündemine yönelik açıklamalarda bulunan Altunbaş, AK Parti iktidarının göreve geldiği günden bu yana analar ağlamasın diye her türlü girişim ve çalışmayı yaparak ülkemizdeki ülkemizde vatanın bölünmez bütünlüğüne kasteden PKK sorununu çözmeye çalıştığının altını çizerek, ‘AK Parti milletin partisidir. Milletimiz ne istiyorsa bizlerde AK Parti camiası da onu istemektedir. Göreve geldiğimiz yılları hatırlayın her gün şehit ve cenaze haberleri. Sürekli olarak bir kışkırtma bir huzursuzluk. OHAL bölgeleri, doğuda vatandaşlarımızın hizmette ikinci plana atılması. Ama AK Parti kadroları Türkiye’yi doğusu ve batısı diye ayırmadı. Hepsine eşit hizmet ve özgürlükler getirdi. Türk Kürt ayrımı yapmadan eşit vatandaşlık ilkesi ile hareket ederek herkese eşit haklar tanıdı. Yıllardır sürdürdüğümüz bu demokratik açılım ve çözüm süreci girişimlerimizde biz ne kadar başarılı olduysak dış güçler çekemedi durmadı. Komşularımız ile sıfır sorun politikası güttük, bunu başardık ama birileri komşularımızı bizlere karşı kışkırtıp onları bizlere düşman etti. Türkiye’nin sınır güvenliğine, enerji koridoru ve güneydoğuda barışa huzura bomba attılar, kurşun sıktılar. Ama biz yılmadık, Türk Milleti yılmadı. Artık şehit cenazeleri gelmiyor, doğuda savaş ve kan gölü yerine yatırımlardan, etkinliklerden, icraatlardan söz ediliyordu. Mega projeler dünya gündemine oturuyordu. Dünya bundan memnun değildi. Avrupa krizlerle boğuşurken dünya, Türkiye’de 3. Köprüyü, 3. Havalimanını, Marmaray’ı, Kanal İstanbul’u konuşuyordu. Kurucu Genel başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan söylemleri ve projeleri ile dünya lideri profili çizerek herkesin dikkatini Türkiye’ye çekmeyi Türkiye’nin büyük bir güç olduğunu kanıtlamayı başarmıştı. Türkiye’deki sağlık sistemi, Türkiye’deki toplu konut hareketi, Türkiye’deki eğitim atağı, Büyükşehirlerdeki büyük yatırım hamleleri, yerli üretimlerimiz dış güçler için artık zul olmuştu. Gezi Parkı ve ardından 17 aralık şantaj, montaj operasyonları ile yürütülen algı operasyonunda iktidarımızın hizmetleri karalanmaya, Türkiye’nin istikrarı bozulmak istenmeye başlandı" dedi.

HERKES SALDIRDI MİLETİMİZ AK PARTİ’YE SARILDI

Altunbaş, "Operasyon genel, ulusal, uluslararası ve sosyal medyada da dış güçlerin finansörlüğü ile büyütüldü, fakat milletimiz AK Parti’nin hizmetlerinden memnundu. Seçim yaklaşınca yapılan tüm oyunların tutmadığını gören dış güçler bu kez PKK ile işbirliği yapıp Mehmetçiklerimizi şehit eden hainlerin sözcülüğünü üstlenen HDP’yi bazı yayın organlarını da kullanarak şirin bir hale soktular. Dağdan inip meclise girenleri cici çocuk gösterdiler. Tüm bunlara rağmen, AK Parti tek başına onlar hepsi birlikte bir seçim sürecine girildi ve yine en çok oyu AK Partimiz aldı. Her ne kadar oyumuz yüzde 41’lere kadar gerilese de yine milletin AK Parti’ye olan güven ve inancının arkasında durdu" diye konuştu.

TAKKE DÜŞTÜ KEL GÖRÜNDÜ

Altunbaş, sözlerini şöyle sürdürdü: "Seçim sonrası ne oldu, takke düştü kel görüldü. Cici çocuklar bir canavar oldu. Birçok muhalif partinin de oylarını yönlendirdiği HDP yüzde 13 ile 80 milletvekili ile meclise girdi. Onların samimi olmadıklarını biz biliyorduk ama bazı kesimler göremiyordu veya görmek istemiyordu. İşte bugün onların ne kadar vatan haini, ne kadar Türkiye Cumhuriyeti düşmanı, ne kadar samimiyetsiz birer alçak olduklarını ‘PKK sizi tükürüğüyle boğar’ diyen terör destekçisi milletvekillerinin ağzından hep birlikte işitmedik mi? Bugün Türkiye Cumhuriyeti topraklarında karakollarımıza saldırılırken, Mehmetçiklerimiz eşlerinin yanında kalleşçe enselerinden vurularken bunu yapanların TBMM’de sözcülüğünü yapanları o mevkiye taşıyanlar bin pişman değil mi? Bu kadar olay olurken hala kalkıp ‘Bebek katili terörist başı Abdullah Öcalan’ın serbest kalmasını isteme cüretini göstermeleri amaçlarının siyaset değil bu ülkede bölücülük yapıp, kan ve gözyaşı dökmek olduklarının bir göstergesi değil mi?"

1 MİLİMETRESİNİ YEDİRMEYİZ

Altunbaş, milletin gönlünün rahat olması gerektiğini belirterek, "Milletimizin gönlü rahat olsun. Devletimiz her zaman 18 yaşındadır ve kesinlikle bu ülkede bölücü unsurlara, eli silahlı kanlı terör örgütlerine bize atalarımızdan emanet olan şehit kanıyla sulanmış topraklarımızın 1 milimetresini bile vermeye veya alacakların bunu düşünmelerine müsaade etmeyecektir. AK Parti olarak Türk Milleti olarak bir Trabzonlu olarak asla ve asla Tek vatan, tek bayrak, tek millet olgusundan  geri adım atmayacağımızı tüm dünya biliyor ve böylede bilecek. Zor günler geçiriyoruz, sadece terör örgütleri değil Türkiye’deki bir kısım medya, Türkiye’deki bazı işadamları, Türkiye’deki bazı cemaat ve benzeri grupları, Türkiye’nin kalkınmasının önünü kesmek isteyen dış ülkeler ve onların istihbarat örgütleri, DHKPC ile PKK ile PYD ile İŞID ile Türkiye’yi bölmeye gücünü kırmaya çalışmaktadır. Tüm saldırılara Şanlı yenilmez ordusu ile cevap veren ordumuz, kısa sürede terör örgütlerine yaptığı saldırılarda yüzlerce vatan hainini ininde boğmuş ve etkisiz hale getirerek leşlerini yere sermiştir. Eğer silah bırakmazlar ise, eğer bu terör örgütleri ülke sınırlarının dışına çıkmazlarsa Şanlı ordumuzun gölgesi ve Mehmetçiğimiz nefesi her saniye enselerinde olacak ve bir bir yok edileceklerdir. Ülkemiz böyle bir kaos ortamının içinden geçerken, vatanımızın, milletimizin bölünmez bütünlüğü için çarpışırken hain pusu ve saldırılarla şehit edilerek en yüksek mertebeye ulaşan Mehmetçiklerimize Allah’tan rahmet acılı ailelerine ve Türk Milleti’ne başsağlığı dilerim. Şehitlerimizin emanetlerini kanımızın, canımızın nefesimizin son damlasına kadar savunacağımızdan, koruyacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın’ ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim