Teknolojide Yeni Bir Dönem Başlıyor

2021’de Günlük Yaşamınızı Mükemmelleştirecek Cihazlarla Tanışmaya Ne Derseniz? Bildiğiniz Gibi Geride Bıraktığımız 2020, İnsanların Uzaktan Çalışmaya Ve Evde Daha Fazla Vakit Geçirmeye Başladığı Bir Yıl Oldu. Hâl Böyle Olunca Mobil Teknolojiler De Günlük Yaşamın Merkezine Oturdu. Her Geçen Gün Mobil Cihazlar Biraz Daha Öncelik Kazanıyor Ve Onlara Olan İhtiyacımız Giderek Daha Da Artıyor.

Samsung Galaxy Unpacked 2021 Etkinliği, Sizi Günlük Yaşamı Mükemmelleştirmek İçin Tasarlanan Yepyeni Deneyimlere Tanıklık Etmeye Davet Ediyor. Yepyeni Bir Dünya Keşfedebileceğiniz Bu Etkinlik 14 Ocak 2021’de Saat 18.00’den İtibaren Samsung.Com Üzerinden Canlı Yayınlanacak. Etkinlik Öncesinde, Facebook Veya Instagram Üzerinden Unpacked İçin Yapılan Geri Sayımı Takip Edebilir, Konuyla İlgili Tüm Gelişmeler Ve Haberler İçin De Samsung Mobile Press Sayfasını Ziyaret Edebilirsiniz.

Bitmedi, Dahası Var. Peki Samsung İçin 2021 Nasıl Bir Yıl Olacak. Samsung Electronics Mobil Dünya Başkanı Ve Ceo’su Tm Roh, “Samsung İçin Önümüzdeki Yıl Efsanevi Olacak” Diyor. Nasıl Mı? Şimdi Mevzuyu Biraz Daha Açalım.

Video Tutkunlarının Dikkatine!

Samsung Electronics Mobil Dünya Başkanı Ve Ceo’su Tm Roh’un Açıklamasına Göre; Samsung, 2021 Yılında Da Tek Tip Mobil Cihaz Deneyimlerine Meydan Okuyarak Kişiselleştirilmiş Ve Kullanıcıya Özel Teknolojiler Geliştirmeye Devam Edecek.

Tm Roh, “Samsung Galaxy 2021’de Video Tutkunlarının Taleplerini Karşılamaya Fazlasıyla Hazır Olacak. Bu Alandaki İlerleme Bakımından Önümüzdeki Yıl Efsanevi Olacak” Diyor. 2021’le İlgili Kame Aldığı Blok Yazısında Birçok Detaya Değinen Tm Roh, “Çok Yakında Aracınızın Kapısını Açma Biçiminizi Bile Değiştirecek, Kişiselleştirilmiş Araç Bağlantısını Dijital Yaşamınızın Bir Parçası Haline Getirecek Kusursuz Entegrasyona Sahip Araç Deneyimleri Sunabilecek Çok İyi Bağlantı Olanaklarını Kullanıma Sunacağız” Müjdesini Veriyor.

Tm Roh’un Kaleme Aldığı Yazıdan Ön Plana Çıkan Bazı Detaylar Şöyle:

Devrim Niteliğinde Hamleler Geliyor

Herkes İçin Tek Bir Mobil Deneyime Asla İnanmadık Ve İnanmayacağız. 5g Mücadelesine Öncülük Ettik Ve Katlanabilir Akıllı Telefon Serisiyle Geleceği Şekillendirdik. Şimdiyse 5g, Yapay Zekâ (Aı) Ve Nesnelerin İnternetinde (Iot) Mobil Cihazların Yapabileceklerine İlişkin Parametreleri Yeniden Tanımlayacak Ve Herhangi Bir Dayatma Olmadan Tüketicilere Kendi Mobil Deneyimlerini Kendi Yaşamlarına Göre Uyarlama Özgürlüğü Verecek Devrim Niteliğinde Hamleler Yapacağız.

Video Tutkunları İçin Efsanevi Bir Yıl

Uzaktan Çalışma Ve Sanal Kutlamalardan Oyun Ve Çevrimiçi Dans Yarışmalarına Kadar, Dünya Her Zamankinden Daha Fazla Video Yaratıyor, Paylaşıyor Ve Yayınlıyor. İster Bir Profesyonel Gibi Çekimlerinizi Düzenlemeyi Tercih Edin; İster Akıllı, Çok Görevli Lenslerin Sizin Yerinize Çekimleri Yapmasını Tercih Edin. Samsung Galaxy, 2021’de Video Tutkunlarının Taleplerini Karşılamaya Fazlasıyla Hazır Olacak. Bu Alandaki İlerleme Bakımından Önümüzdeki Yıl Efsanevi Olacak.

Yeni Teknolojiler Yolda

Çok Yakında Aracınızın Kapısını Açma Biçiminizi Bile Değiştirecek, Kişiselleştirilmiş Araç Bağlantısını Dijital Yaşamınızın Bir Parçası Haline Getirecek Kusursuz Entegrasyona Sahip Araç Deneyimleri Sunabilecek Çok İyi Bağlantı Olanaklarını Kullanıma Sunacağız. Ayrıca, Anahtarlarınızdan Cüzdanınıza, Hatta Ailenizdeki Evcil Hayvanınıza Kadar En Önemli Şeylerin Yerini Hızlıca Bulabilmenizi De Kolaylaştırıyoruz. Bu Yeni Cihazlar, Son Derece Kişiselleştirilmiş Mobil Deneyimler Sunarak Güvenlik Ve Gizlilik Temelinde Yapılandırılacak.

Çığır Açacak Olanaklara Hazır Mısınız?

Samsung’un Vaad Ettiklerine De Değinen Tm Roh, “2021’de, Geniş Ürün Portföyümüz Sizi Güçlendiren Ve Sizi Asla Geride Bırakmayan Çığır Açan Olanaklar Sunacak” Diyor. “Çığır Açan Mobil Teknolojilerimiz Genel Eğilimin Önünde Olmaya Devam Edecek” Diyen Tm Roh, “2021’de Süper Akıllı, Profesyonel Seviye Kamera Ve Video Olanakları Sunacağız” Sözünü De Veriyor.

Tm Roh, Sözlerini Şöyle Noktalıyor: “Samsung Olarak Ürünlerimizi Fiziksel Ve Dijital Dünyaların Sınırlarını Ortadan Kaldıracak Şekilde Geliştiriyor, Kullanıcılarımıza Özgürlük Sunmaya Büyük Önem Veriyoruz. Çünkü Teknolojinin Sınırlarının Yalnızca Hayal Gücümüzün Sınırlarına Denk Olduğunun Farkındayız Ve Bizim Hayal Gücümüz Sınır Tanımıyor. Ocak Ayında Da Daha Fazla Yeniliği Paylaşmak İçin Şimdiden Sabırsızlanıyorum.”

Samsung, Sizi 2021’in Yeniliklerini Keşfetmeniz İçin 14 Ocak Saat 18.00’den İtibaren Samsung.Com Üzerinden Canlı Yayınlanacak Samsung Galaxy Unpacked Etkinliğine Bekliyor. Samsung Teknolojileri Açısından Efsanevi Bir Yılı Keşfetmeye Hazır Olun!

1-(2)-111.jpg

Editör: TE Bilisim