Türk Milletinin Gurur Günü

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılış günü olmakla birlikte Türk Milletinin gurur günü haline dönüşmüş olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız başta Türk-İslam coğrafyasındaki çocuklarımıza ve tüm dünya çocukluğuna bir kez daha armağan olsun, kutlu olsun. Tbmm’nin 95. Kuruluş Yıldönümü Tüm Milletimize Kutlu Olsun.

Milli mücadele dönemiyle birlikte ulusal kurtuluş mücadelemizin şanlı izlerini taşıyan, Türk milletinin bağımsızlık azminin temsili olan egemenlik bayramımızda; yarınlarımızın dik duruşlu neferleri olacak çocuklarımıza selam olsun. İslam ahlakı ve faziletiyle, Türklüğün gurur ve şuuru ile yetişen çocuklarımıza selam olsun. Tarihini bilen, ecdadını tanıyan, milli değerlerini yaşayıp yaşatan, kendilerine atfedilen egemenlik bayramının değerini bilen ve bu konuda milli şuur oluşturan çocuklar yetiştirmek yegâne dileğimizdir. Birileri tarafından bilinçli olarak tertiplenen planların göstermelik uzantıları haline getirilen sözde dindar! nesilden ziyade özde dünya ve ahiret mutluluğunun ilacı olan İslam dinini yaşayan, milli kimlik oluşturmuş sağlıklı nesiller yetiştirmek boynumuzun borcudur.

Bu duygu ve düşüncelerle milli mücadelenin, Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramının günümüzde ve ilelebet milli şuurla yaşanmasına vesile olan başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, şehitlik ve gazilik mertebesine ulaşmış olan, erinden mareşaline kadar tüm askerlerimizi rahmetle, minnetle ve şükranla anıyoruz. Ruhları şad, mekânları cennet olsun.

Ayrıca Tüm Türk-İslam âleminin Regaip kandili kutlu olsun. Bu mübarek gecelerin Türk-İslam coğrafyasındaki zulmün son bulmasına vesile olması dileğiyle Allah’ın (cc) varlığına ve birliğine, Peygamber Efendimizin(sav) şefaatine, insanlık onuruna emanet olunuz…

MHP Akçaabat İlçe Başkanlığı Adına

Miraç ÇINAR

Başkan

 

 

                                                                                     

 

 

 

 

 

Editör: TE Bilisim