TBMM Aile Bütünlüğünün Korunması Araştırma Komisyonu Başkanı ve Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, beraberindeki komisyon üyeleri ve Trabzon Milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu ile birlikte Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu, ziyarette kadın ve aile üzerine Trabzon’da gerçekleştirdikleri çalışmalar hakkında komisyon üyelerine detaylı bilgi verirken, toplum için büyük önem arz eden konularda fedakârca sürdürdükleri çalışmalardan ötürü komisyon üyelerine teşekkür etti.

Komisyon Başkanı Keşir ise komisyonlarının aile bütünlüğünü olumsuz etkileyen unsurlar ile boşanma olaylarının araştırılması ve aile kurumunun güçlendirilmesi için alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla kurulduğunu ifade ederken, “Biz komisyon olarak görüyoruz ki Türk toplumu olarak aile konusunda iyi noktadayız. ‘Eyvah’ diyeceğimiz bir konumda değiliz. Ancak elbette tedbiri elden bırakmamak lazım. Bu kapsamda çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu çalışmalarımızın yerel yönetimlerle birlikte sürdürülmesi başarıya ulaşmak için önem arz ediyor. Bu alanda gerçekleştirmiş olduğunuz çalışmalar ve desteklerinizden ötürü sizlere teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Ziyarette, komisyon üyeleri Konya Milletvekili Hüsniye Erdoğan, İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca ve Isparta Milletvekili Sait Yüce de hazır bulundu.

 

Editör: TE Bilisim