SANATÇI GİBİ SANATÇI!

7.Demirkapı Soğuksu Yayla Festivalinde En Son Sahneye,Karadeniz Müzüğü’nün En Delikanlı, En Babayiğit, Özünden Hiçbir şey Kaybetmemiş, Sanatını Para İçin Değil Sanat İçin Yapan Mütevazı Beyefendi İnsan Taner Eyüpoğlu Çıktı.

Özellikle Festivalde Sırf Taner Eyüpoğlu Yer Alacak  Diye, Rize’den, Giresun’dan, Trabzon’un İlçelerinden Gelen Çok Sayıda Taner Eyüpoğlu Hayranları Vardı. Bir Ara Yağan Yağmura Rağmen Festival Alanını Terk Etmeyen Taner Eyüpoğlu Hayranları Taner Eyüpoğlu Sahneye Çıkar Çıkmaz Sanatçıyı Alkış Yağmuruna Tuttular. Sahnede Kaldığı Sürece Hayranları İle Müthiş Diyalog İçerisine Giren Sanatçı Taner Eyüpoğlu Sergilediği Performansı İle Tam Not Aldı. Hayranlarından Gelen İstekleri Bıkmadan Yorulmadan Tek Tek Söyleyen Sanatçı Taner Eyüpoğlu Çöpçüler Şarkısı İse Festivale Damgasını Vurdu.

Karadenizli Ve Trabzon’lu Sanatçılar İçerisinde En Fazla Türkiye’de Televizyon Programlarına Katılan Taner Eyüpoğlu Karadeniz Müzüğünü En Başarılı Seslendiren Sanatçıların Başında Geliyor. Gittiği Konser Alanlarını Hayranları Tarafından Hınca Hınç Doldurtan Taner Eyüpoğlu Aynı Hayran Kitlesi İle Demirkapı’da Karşılaştı. Yaklaşık 2,5 Saat Sahnede Kalarak Hayranlarını Kırmayan Taner Eyüpoğlu Tekrar Demirkapı’ya Gelerek  Konser Vereceğini Söyleyerek Alkışlarla Sahneden Ayrıldı. 

Çok Sayıda Konserleri Olmasına Rağmen Sanatçı Arkadaşı Demirkapı'lı İlkay Cinemre'yi Kırmayarak Festivale Katıldığını Söyleyen Sanatçı Taner Eyüpoğlu,İlkay Benim Can Dostum Kardeşimdir.Onun İçin Her Zaman Akçaabat'a Demirkapı'ya Neresi Olursa Olsun Gelir,Gider Konserimi Yaparım.Her Şey Para Değil,Maddiyet Değildir.Açıklamasında Bulundu.

20170723_163610.jpg20170723_161506-001.jpg20170723_162549.jpg123456---kopya-20170725014937.png

Editör: TE Bilisim