Sebatspor Kulübü Sağlık İşleri Yönetim Kurulu Başkanı Doktor Aytekin Semerci’den Birliktelik Mesajı.

“Öncelikli Amacımız Halkımızı Sebatspor İle Kaynaştırmak Durumun Ne Olduğunu Bildirmek Hedeflerimizi Koymak Gerekli Desteği Yanımızda Görmek” Olduğunu Söyleyen Doktor Aytekin Semerci Sözlerine Şu Şekilde Devam Etti.

Takımımız Sahaya İndi. Bu Seneki Hedefimiz Yine Şampiyonluk. Tabi Şampiyonluğun Birçok Aşaması Var Bunlardan En Önemli Olanı Halkımızın Takıma Sahip Çıkması, Birlik Ve Beraberliğin Olmasıdır. Biz Elimizden Geldiğince Takımımızı Şampiyon Yapabilecek Etkenleri Bir Araya Getirmeye Çalıştık.

Nedir Bunlar.?

Olabildiğince Kaliteli Arkadaşları Aramıza Katmaya Çalıştık. Devam Ediyoruz Transferlerimiz Bitmedi. Mümkün Olduğunca Bu Çok Önemli Altyapımızdan Oyuncular Aldık. Hedefimiz Şampiyonluk Olmasına Rağmen Akçaabatlı Olup Akçaabat’a Hizmet Edebilecek Çocukları Kadromuza Kattık.

Bir Eksiğimizde Taraftarımız, Takımımıza Sebat İsmini Akçaabat Kimliği İle Halkımızın Destek Çıkmasını İstiyoruz Bekliyoruz. Geçen Yılki Gibi 50 Kişi 60 Kişi İle Değil 500 Kişiyle 1000 Kişiyle Akçaabat Sebatın Geçmişinde Nasıl Olmuşsa Aynı Şekilde Halkımızı Maçlarımıza Davet Ediyoruz Antrenmanlarımıza Davet Ediyoruz Birlikte Yürümeye Davet Ediyoruz.

Çünkü Bizim Hedefimiz 3.Lig,2.Lig Değil Bizim Hedefimiz En Azından Bank Asya Ligidir. Kulüp Başkanımızın Bu Konuda Gerçekten Çok Fazla Özverisi Var Hedefimiz Bu Halkımızı Yanımızda İstiyoruz, Futbolcularımızın Başarılı Olmasını İstiyoruz İnşallah Hedefimize Hep Birlikte Yürüyeceğiz. Açıklamasında Bulundu. http://www.youtube.com/watch?v=wUe4lOnx1Pk&feature=youtu.be

Editör: TE Bilisim