Sürmene’de Tekne Yarışları Nefes Kesti!

Trabzon’un Sürmene İlçesinde “Hayden Sürmene’ye” Etkinliği Kapsamında Düzenlenen Tekne Yarışmaları Renkli Görüntülere Sahne Oldu.

Bu Yıl 3. Kez Düzenlenen "Hayden Sürmene'ye" Etkinliği Kapsamında 10 Tekne Birbirlerine Üstünlük Sağlamak İçin Kıyasıya Mücadele Etti.

Renkli Görüntülere Sahne Olan O Anlarda Yarışmada Geçen Yıl Birinciliği Alan Recep Kalyoncu Bu Yıl Da Rakiplerini Geride Bırakarak İlk Sırayı Aldı. Geçen Sene İkinci Sırayı Alan 86 Yaşındaki Mehmet Ali Karabacak Da Aynı Dereceyi Alarak Performansıyla İzleyenlerden Büyük Takdir Gördü.

Yarışmada Birinci Olan Recep Kalyoncu Çok Güzel Bir Yarışma Olduğunu Belirterek, “Emeği Geçenlere Teşekkür Ediyorum. Geçen Sene De Yine Birinci Olmuştum. Çok Güzel Bir Yarış Oldu” Dedi

İkinciliği Kazanan Mehmet Ali Karabacak Da Startı Geç Duyduğunu Dile Getirerek, “Startı Geç Duyduğum İçin İkinci Geldim, Eğer Duyabilseydim Birinci Gelebilirdim. Hedefim 90 Yaşına Kadar Bu Yarışlara Katılmak” Diye Konuştu.

Sürmene İlçesinde Bu Yıl 3.Cüsü Yapılan Tekne Yarışmalarının İlçede Muhteşem Hava Yarattığı Aşikâr. Aynı Yarışmaların Akçaabat İlçemizde Her Yıl Geleneksel Olarak Yapılan Müzik Ve Halk Oyunları Festivali Kapsamında Veya Festival Kapsamı Dışında Yapılması Hem Festivale Emde İlçeye Renk Katacağına İnanıyoruz. Özellikle Akçaabat Balıkçı Barınağı Ve Nihat Usta Köfte Salonu Yanındaki Liman Arasında Yapılabilecek Tekne Yarışmaları Ve Deniz Etkinlikleri İlerleyen Günlerde Ele Alınıp Değerlendirilmesi Gerektiğini Düşünüyoruz.

aw754253_03.jpgaw754253_13.jpgayder-turizm-logo-koksal-071-266.png

Editör: TE Bilisim