Süleyman Soylu Ödülü Kaptı!

7 Haziran Öncesi "'Allah Şahittir Ki Bütün Bedenim Kan Gölüne Dönse De Erdoğan’dan Ayrılmayacağım" Diyen Süleyman Soylu Kırmızı Plakayı Kaptı.

Süleyman Soylu 7 Haziran Seçimlerinden Önce Edirne Ziyaretinde Yaptığı ‘Allah Şahittir Ki Bütün Bedenim Kan Gölüne Dönse De Erdoğan’dan Ayrılmayacağım’ Açıklamasının Ödülünü Aldı. Soylu 64. Hükümet’te Çalışma Ve Sosyal Güvenlik Bakanı Olarak Kırmızı Plakayı Kaptı.

AKP Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, 7 Haziran Seçimleri Öncesinde Seçim Çalışmaları Kapsamında Gittiği Edirne’de Erdoğan’a Bağlılığını Bildirip Gülen Cemaatini Ağır İfadelerle Eleştirmişti. Soylu Burada Yaptığı Açıklamada, “Saflığımızı, Vatan Sevgimizi Sonuna Kadar İstismar Edip, Sonuna Kadar Kanırtmadılar Mı? Allah Şahittir Ki Şu Bütün Bedenim Kan Gölüne Dönse De Tayyip Erdoğan’dan Ayrılmayacağım. Bu Ülke Birileri Tarafından Kuşatılmaya Çalışılıyor. Koltuk Meselesi Değil, Beka Meselesidir” Demişti.

AKP’de Genel Başkan Yardımcılığı Görevini De Yürüten Soylu, Erdoğan’a Bağlılık Yeminini Karşılığını Çalışma Ve Sosyal Güvenlik Bakanı Olarak Almış Oldu.

Editör: TE Bilisim