Bu sefer biz sponsorlarımızı ödüllendirdik.

Yaklaşık 4 yıldır yayın hayatına devam eden “Akçaabatın Sesi” internet haber sitesi, objektif, tarafsız, ilkeli haberlerini yapmaya devam ederken, Bunun Yanında sponsorlarını ’da onore ediyor.

“Akçaabatın Sesi” Haber sitemiz ilk yayın hayatına başladığı günden itibaren gündeme dair yaptığı haberleriyle her zaman ilklere imza atmıştır.

Bunun yanında haber sitemize reklam vererek maddi desteklerini esirgemeyen tüm destekçilerimize sonsuz teşekkürlerimi arz ediyorum.

Haber sitelerinin ve gazetelerin gelir anlamında olmazsa olmazları reklam ilanlarıdır. Reklam almadan ne bir haber sitesi nede bir gazete ayakta kalması mümkün değildir.

İnsanların hayatlarına yaptığımız haberlerimizle oturabiliyorsak buda bizlere sponsor olan destekçilerimize borçluyuz.

SPONSORLARIMIZIN DESTEĞİ İLE AYAKTA KALIYORUZ

4.yılına yeni yüzü ile giren “Akçaabatın sesi” internet haber sitesi yepyeni sponsorlarıyla ve destekçileriyle siz saygıdeğer okuyucularının karşısına çıkmıştır. Bunlardan GNR YAPI ve İLK ADIM EMLAK, ( 12 Aylık ) sözleşmeleriyle haber sitemize sponsor oldular. Kendilerine ne kadar teşekkür etsek azdır.

GNR YAPI yönetim kurulu başkanı MUAMMER GÜNNAR ile İLK ADIM EMLAK yönetim kurulu başkanı CENGİZ KARABACAK’ı makamlarında ziyaret ederek sunmuş olduğumuz plaketlerle kendilerini küçükte olsa onore etmeye çalıştık.

HABERCİLİK anlamında Sürekli haber sitemizin takipçileri olduklarını söyleyen GNR YAPI yönetim kurulu başkanı MUAMMER GÜNNAR ile İLK ADIM EMLAK yönetim kurulu başkanı CENGİZ KARABACAK “Akçaabat gündemini Akçaabatın Sesi internet haber sitesinden takip etmekten mutluluk duyuyoruz. Bizim için yerel, bölgesel ve ulusal anlamda haberleri Akçaabatın Sesi’nden takip ediyoruz. Biz iş adamları olarak haber sitelerimize ve gazetelerimize vermiş olduğumuz desteklerimiz onların verdiği haber bilgileriyle asla kıyaslanamaz. Özellikle Akçaabat basını Akçaabatlı iş adamlarımız tarafından desteklenmeli ve gerekirse destekletilmelidir. Biz buna her zaman hazırız. Ayrıca Akçaabatın Sesi internet haber sitesi sahibi Köksal Ustaoğlu’nun ince düşüncesinden ötürü ’de kendisine teşekkürlerimizi sunuyoruz.”Açıklamasını yaptılar.

img_5634.jpgimg_5638.jpgimg_5649.jpg

 

 

 

Editör: TE Bilisim