Akçaabat’ın Sevilen Genç İşadamlarından Muzaffer Kölemen Oğluna Dillere Destan Bir Düğün Yaptı.

Akçaabat Kalıntaş Düğün Salonunda Gerçekleşen Düğünde Soner Kölemen Hayatını Şeyma Çolak İle Birleştirdi.

Akçaabat Kalıntaş Düğün Salonunda Gerçekleştirilen Düğüne Çok Sayıda Davetli Katıldı.

Heyecanlı Oldukları Gözlenen Çift Alkışlar Arasında Bir Ömür Aynı Yastığa Baş Koymak Ve Birliktelik İçin 'Evet' Dediler.

Kalıntaş Düğün Salonunu Dolduran Davetliler Genç Çiftin İlk Dansına Eşlik Ederek Kendilerini Yalnız Bırakmadılar. Kalabalığın Düğün Salonunun Dışına Taştığı Düğünde Özellikle Takı Merasiminde İnsan Zinciri Oluştu. İş Adamı Muzaffer Kölemen’in Oğlu Olan Damat Soner Kölemen Özellikle Horon Oyunundaki Performansı Düğüne Gelenler Tarafından Beğenildi. Gelin Şeyma Çolak Kölemen İse Bir An Olsun Eşi Soner Kölemen’in Elini Bırakmadı. Genç Çiftlerin Mutluluğuna Ortak Olan Davetliler Düğün Boyunca Doyasıya Eğlendiler.

7 Katlı Yaş Pastasının Kesildiği, Havai Fişeklerin Atıldığı, Horonların Oynandığı “GALA GECESİ” Gibi Muhteşem Düğün Gecenin İlerleyen Dakikalarına Kadar Devam Etti.

Siyaset Ve İş Dünyasının İleri Gelenlerinin Buluştuğu Düğün Koyu Sohbetlere De Ev Sahipliği Yaptı.

Hayatlarının En Mutlu Günü Olan Ve Kendi Düğünlerinde Mutluluğa Yelken Açan Genç Çiftimiz Soner Kölemen –Şeyma Çolak Kölemen’e AKÇAABATIN SESİ İnternet Haber Sitesi Ailesi Olarak Bir Ömür Boyu Mutluluklar Diliyoruz.

img_1278.jpgimg_1279.jpg123456---kopya-698.pngyesyeni-logo-final-20170417220454.png

Editör: TE Bilisim