Akçaabat Orta Cadde Dürbinar Mahallesi Komaroğlu Köfte Salonu Karşısında Hizmet veren Soner İletişim & Teknik Servis Market Yüzlerce Çeşit Ürün Yelpazesi İle Akçaabat Halkına Hizmet Vermenin Mutluluğunu Yaşıyor

2.El Telefon Alım Satım, TL Yükleme Ve Fatura İşlemleri, Her Marka Cep Telefonu Tablet Tamirlerinin Yapıldığı Soner İletişim & Teknik Servis’te Ayrıca USB Bellekten Yüzlerce Elektronik Ürün Yelpazesi İle Hizmet Veriyor.

Akçaabat´ta Bilişim Sektörüne Yeni Bir Anlayış Katan Soner İletişim & Teknik Servis Uzman Kadrosu İle Masaüstü Bilgisayar, Dizüstü Bilgisayarı, Akıllı Telefon Tamirlerini Uygun Fiyata Yaparak Tercih Edilen İş Yeri Konumuna Geldi.

Ürün Çeşitliliği ve Zenginliği Konusunda ’da İddialı Olduklarını Belirten İşyeri Sahibi Soner Boğoçlu “ Müşteri Memnuniyeti Ve Gerçekleştirmiş Olduğumuz Teknik Hizmetimizle Akçaabat’ta İlk Olmanın Mutluluğunu Yaşıyoruz. Müşterilerimize Anında Cevap Verdiğimiz Zamanlarda Oluyor Gecikmeli Cevaplar Verdiğimiz Zamanlarda Oluyor. Gerekçe Olarak İşimizi Ne Kadar Kaliteli Ve Takip Ettiğimiz Anlamına Gelmesindendir. Teknik Servis Olarak Minimum Müşterilerimize Dönüşlerimiz Çoğunlukla Aynı Günde Olduğunu Söyleyebilirim.” Açıklamasında Bulundu.

img_2592.jpgimg_2594.jpgimg_2599.jpgimg_2601.jpgimg_2604.jpgimg_2606.jpgimg_2613.jpgimg_2592-001.jpg

 

Editör: TE Bilisim