Söğütlü’nün En Merkezi Yerlerinden Biri Olan Yürüyüş Yolu Üzerindeki Biriken Çöpler Akçaabat Belediyesi Tarafından Toplanmıyor. Çirkin Bir Görüntüye Neden Olan Bu Durum Kötü Kokuları Da Beraberinde Getiriyor

Akçaabat, Belediyesi Temizlik İşlerine Bağlı Çöp Toplama Hizmetleri, Hizmet Aksamından Kaynaklanan Önemli Bir Sorunu Yaşıyor. İlçenin En İşlek Ve En Kalabalık Mahallesi Olan Söğütlü Mahallesinin Merkezi Noktalarından Olan Yürüyüş Yolu Üzerinde Bulunan Çöplerin Toplanmaması, Çöp Birikintilerinin Oluşmasına Neden Oldu. Toplanmayan Çöpler, Poşetlerden Dışarıya Yollara Savruldu. Toplanmayan Çöpler Sadece Kutuların Etrafında Değil Yürüyüş Yolu Üzerinde Atık Birikintisinin Oluşmasına Yol Açtı. Poşetler, Yiyecek Atıkları Ve Ambalajların Birikmiş Hali, Kötü Bir Görüntünün Yanı Sıra, Yakın Çevresinde Son Derece Pis Bir Kokunun Da Duyulmasına Yol Açtı. Pis Koku Sıcakların Etkisiyle Daha Güçlü Şekilde Hissedildi.

VATANDAŞTA TEPKİ

Kötü Koku Ve Görüntü Kirliliğinin Oluşmasına Yol Açan Toplanmamış Atıklardan Çevrede Bulunan Esnaf Ve Gezinti De Olan Vatandaşlar Da Son Derece Rahatsız Oldu. Bazı Vatandaşlar, Çöplerin Toplanması İçin Akçaabat Belediyesini Defalarca Aradıklarını Onlarda Çöplerinizi Trabzon Büyükşehir Belediyesi Çöp Hizmetleri Alacak Diye Bizlerle Dalga Geçtiler Açıklamasında Bulundular. Vatandaşlar, Kaç Gün Oldu Çöpler Burada Dağ Gibi Büyüyüp Gidiyor. Söğütlü’lü Vatandaşlar Çöp Toplama Hizmetlerini Aksatan Akçaabat Belediyesine tepki Gösterdi. Çöp Birikintisinin Etrafında Gezen Bazı Vatandaşlar, “Akçaabat Belediyesi Böyle Mi Hizmet Veriyor. Biz Vergilerimizi Boş Yere Mi Veriyoruz” Sözleriyle Tepkisini Dile Getirdi.

img-20160704-wa0000.jpgimg-20160704-wa0003.jpgyesyeni-logo-final-092.png

Editör: TE Bilisim