Siz Akçaabat’tan da, Akçaabatlıdan ’da Büyük Değilsiniz

Akçaabatlı İş Adamı Hayrullah Ertem "Akçaabat'ta Neler Oluyor" Mahalle Baskısına Direnen Tüm Duyarlı Dostlarım, Bu Konu Akçaabat'ın Değil Türkiye'nin Sorunudur.

​Deneyimli, Sivil Toplum Kuruluşları Başkanlığı Yapmış Akçaabatlı İş Adamı Hayrullah Ertem "Akçaabat'ta Neler Oluyor" Diye Sorduğu Soruya Cevap Bekliyor.

Ülkemizin En Fazla Birlik Beraberliğe İhtiyaç Duyduğu Böyle Bir Zamanda Toplumu Ayrıştıran Provokatör Düşüncesizce Yapılan Sosyal Medya Paylaşımlarının Cezalandırılmasını Beklerken Masum İnsanların Mağdur Edilmesine Seyirci Kalmak Mümkün Mü?

ertem3-001.jpg

16 Nisan Referandumu Sonrası,

Akçaabatlı Esnaf Bir Arkadaş, O Şerefsize Hitaben; Referandumda Evet Çıktı Buyur Gel Bakalım Diye Verdiği Karşılıktır...

Esnafımızın Bu Yazısına, Sadece Beğeni Yapan Akçaabat Belediyesi TSM Korosu Şefi...

AKP Akçaabat Teşkilatının İçişleri Bakanı Soylu ‘ya Olayı İspiyon Etmesiyle, Bakanın Emri Üzerine TSM Şefi Görevden El Çektirildi...

Bu Olay Üzerine, Şeflerine Sahip Çıkan Akçaabat Belediyesi TSM Korosu Birlikte İstifa Ederek, 22 Yıllık Emeği Bitirdi...

İçişleri Bakanı Başta Olmak Üzere, AKP Akçaabat Teşkilatını, Bu Olayı Önleyemeyen Kültür Müdürünü Ve Belediye Başkanını Kınıyorum...!

HAYRULLAH ERTEM'E İSTANBUL’DAN AKÇAABAT'A NE KARIŞIYOR DİYENLERE CEVABIMDIR.

Birileri benim için İstanbul'dan Akçaabat'a ne karışıyor diyorlarmış hatta birileri ağabeyimi çevirip söylemiş o da cevabını verdi ama yetersiz gibi geldi bana..

Hayrullah Ertem'e İstanbul’dan Akçaabat'a ne karışıyor diyenlere; Benim yıllardır Akçaabat derneğinde yönetim kurullarında görev yaptığımı. 23 yıldır başkanlık yaptığımı Akçaabat belediyesi için elinden geleni, Akçaabatlıların hastalarına, hastanelerine, camilerine, okullarına yıllardır her müracaat edenlere bizzat kendisi ya da çevresiyle katkıda bulunduğunu.

En önemlisi hiçbir reklama yönelmeden yüzlerce öğrenciye burs verdirdiğini. Bizzat kendisinin verdiğini bilmiyorlar. Yılbaşında dernek Başkanlığını bırakmasına rağmen bu yılda 8 öğrenciye burs verdirdiğini bilmiyorlar...

SORMUŞ OLDUĞUM SORULARA ŞUANA KADAR CEVAP VERECEK YETKİLİ ÇIKMADI..!

Sanat Ve Festival Şehri Akçaabat'ta Neler Oluyor..?

Sanatı Yok Sayarsanız, Sanatsız Festival Nasıl Olacak..?

Sosyal Medyada Bir İletiyi Beğendi Diye, Akçaabat'ın Gururu...

TSM Konserini İptal Edip, Çok Değerli Şeflerini İşten Atmışsınız..?

Ayıptır, Yazıktır, Günahtır, Kıymayın Güzel Akçaabat'ımıza...

O İnsanlar Bizim Başımızın Tacıdır...

Bu Haksız Mesnetsiz, Aptal İşlemi Kim Yapmışsa, Düzeltsin...

Yoksa Siz Akçaabat'tan Da, Akçaabatlıdan Da Büyük Değilsiniz..!

Artık Olduğu Kadar Adam Olun Ve Siz Gidin..!!!

 

123456---kopya-20171111205457.png

Editör: TE Bilisim