Sinan Yıldırım, “Trabzonlu Olmaktan Onur Duyuyorum”

Gelecek Partisi Trabzon Gençlik Kolları İl Başkanı Sinan Yıldırım Trabzon'un fethinin 561. yılını kutlayarak, Trabzonlu olmaktan büyük bir onur duyduğunu ifade etti.

Gelecek Partisi Trabzon Gençlik Kolları İl Başkanı Sinan Yıldırım Trabzon'un fethinin 561. yılı dolayısıyla mesaj yayımladı.

trabzon-gelecek-sinan-yildirim.jpeg

Trabzon'un fethinin 561. yılını büyük bir heyecan ve gururla kutladıklarını belirten Sinan Yıldırım, "561 yıldır kültür ve medeniyetimizin en önemli merkezlerinden biri olan Trabzon'un fethi ile sadece bir şehir değil, nice gönüller de fethedildi. Trabzon bu sayede yüzyıllar boyunca hoşgörü ve huzurun en zarif duygularla temsil edildiği büyük bir imparatorluğun en müstesna şehirlerinden biri olmuştur. Trabzon'un nice cihan padişahının ata yurdu oldu. Osmanlı'nın ve dahi bütün cihanın en kudretli padişahlarından biri olan, Fatih Sultan Mehmed Han'ın 1461'de Türk-İslam sancağını dalgalandırdığı Trabzon'un fethinin 561. sene-i devriyesini büyük bir heyecan ve gururla kutluyoruz. Yüzyıllar boyunca milletimizin ve ümmetin içinden geçtiği ateşli imtihanların hepsinde en ağır yükleri sırtında taşıyan Trabzon halkı, azmi, inancı ve feraseti ile geleceğe her zaman ümit aşılamıştır. Trabzon dün olduğu gibi bugün de, vatanın kendinden beklediği en yüce vazifeyi gözünü kırpmadan yerine getiren şehitleri ile Türk-İslam sancaktarlığını yapmaya devam etmektedir. Trabzon, gelecek yüzyılda da bu millete ve ümmete nice değerler yetiştirmeye ve en zor günde her zaman umut ışığı olmaya devam edecektir. Her alanda bu denli görkemli bir geçmişe sahip bir şehrin evladı olmaktan büyük bir onur duyuyorum. Bu vesileyle Peygamber Efendimizin müjdesine nail olmuş Fatih Sultan Mehmet ve şanlı ordusunu rahmetle yad ediyor, fethin 561. yıl dönümünün hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum." açıklamasında bulundu.

reklammmmm-037.png

Editör: TE Bilisim