1974 Yılında Akçaabat'ta Nihat Aydın Tarafından Kurulan "Nihat Usta Köfte Salonu" Yalnız Akçaabat'ın Değil, Trabzon'un Ve Hatta Tüm Türkiye'nin Lezzet Kültürünün Temsilcisi Olma Özelliğini Taşıyor.

Nihat Usta Akçaabat’ta Açtığı İlk İşyerini Zamanla Çağımızın Gerektirdiği Mükemmel İşletmecilik Noktasına Kadar Getiren Kişi Oldu.

Nihat Usta’ya Ait Köfte Salonunun En Büyük Özelliklerinin Başında Gelen Unsurlar,Nitelikli Hizmet Anlayışıyla Gözde Bir Mekan Haline Gelmiş, Günden Güne Gerek Üretim Alanında Gösterdiği Titizlik Ve Temizliğe Verdiği Önem, Gerekse Servis Anlayışındaki Performansı Ve Her İki Alanda Son Teknolojiyi Faydalı Kullanabilmesi İle Günümüze Kadar Gelmesidir.

Dünyaca Ünlü Akçaabat Köftesinin Bir Bakıma Temsilcisi Ve Merkezi Konumuna Gelen Nihat Usta Köfte Salonu, Kalitesi Ve Konuklarına Verdiği Değer İle Son On Yılın Başarılı Lokantası Ödülüne Ve Ünvanına Sahip Olmuş, Birçok Defa Vergi Rekortmenliği Ödülü Alarak Bu Başarısını Pekiştirmiştir.

Tüm Bu Başarıları Neticesinde Bütün Yurtta, Ulusal Ve Yerel Basının Sık Sık Sözünü Ettiği Sanatçılardan, Siyasetçilere, Gündemdeki Birçok Kişinin Karadeniz'i Her Ziyaretinde Uğrak Noktası Haline Getirdiği Birinci Sınıf Bir Mekân Olan Nihat Usta Ayrıca Özel Tesis Belgesine Sahiptir.

TÜRKİYE’NİN EN BÜYÜK KÖFTE SALONU

IMG_2957

Türkiye Ve Dünya Basınında Adından Pek Çok Defa Övgüyle Söz Ettiren Nihat Usta, Kahvaltıdan, Köfte, Izgara Ve Balık Çeşitleri Yemeğine Uzanan Geniş Menü Seçeneklerine Sahip Olması da Tercih Edilmesinde En Büyük Etken Olmuştur.

Nihat Usta Salacık Şubesi Açılalı Hemen Hemen 10 Gün Oldu. Salacık Şubesi,200 Metre Uzunluğunda Ve Türkiye’nin En Uzun En Büyük Köfte Salonu Olma Özelliğini Taşıyor. Bu Özelliğiyle de Yakın Zaman İçerisinde Guinness Rekorlar Kitabına Girerek Rekor Tescili Gerçekleşecek.

Nihat Usta Salacık Köfte Salonu Gerçekten Çok Büyük Bir Tesis. Hemen Hemen Yan Yana 6-7 Kişiye Ait Araziyi Satın Alan Nihat Usta, Bu Tesisi Önce Akçaabat’a Sonra Trabzon’a Daha Sonra’da Türkiye’ye Kazandırdı. Nihat Ustanın Azim Ve Başarısı Gerçekten Takdire Şayan.

Muhteşem Deniz Manzarasıyla Akçaabat Salacık Mahallesinde Yolun Kenarında Yer Alan Türkiye’nin En Büyük Köfte Salonu’nun Özelliklerinden Bir Tanesi ’de Müşteri Masalarının Tamamının Cam Kenarında Olması. Masalara Oturan Müşteriler Deniz Manzarası Eşliğinde Köftelerini Yiyerek Deniz Manzarasının Tadını Çıkartıyorlar.

Nihat Usta Sigara İçenleride Unutmadı. İstenildiğinde Üstü Açılan Branda Sisteminide Yaparak Aynı Anda Sigarasını İçmek İsteyen Müşterilerde Sigaralarını İçerek Yemeklerini Yiyebiliyorlar.

Kısacası Akçaabat’ın, Trabzon’un Ve Türkiye’nin En Büyük Köfte Salonunda Ne Ararsanız Var.

Aynı Anda 1200 Kişiye Hizmet Verebilen Nihat Usta Salacık Köfte Salonunda,2 Tane 100 Kişilik Toplantı Salonu Bulunuyor.

Düğün, Nişan, Özel Günlere de Hizmet Verecek Olan Nihat Usta Salacık Tesisi Gürültüden Uzak Kalmak İsteyenler İçin İkinci Adres Diyebiliriz.

1974 Yılından 2015 Yılına Kadar Geçen Sürede Kendini Türkiye’nin Ve Avrupa’nın En Popüler İş Adamları Arasında Gören Nihat Usta Başarılı İş Hayatında Sayısız Ödüller Ve Plaketler Aldı.

Nihat Usta Salacık Köfte Salonu, Akçaabat İstikametinden Giresun İstikametine Giderken Sol Tarafta, Giresun’dan Akçaabat İstikametine Gelirken İse Sağ Tarafta Kalıyor.

Geniş Park Alanları, Tesisin Girişinde Muhteşem Çam Ağaçları Ve Toprak Kokusu Sizleri Karşılarken, İçeriye Girdiğinizde Sizleri Karşılayan Büyülü Ve Teknolojinin En Son Sistemleriyle Donatılmış Muhteşem Bir Tesis.

Güleryüzlü Personel Ve Hızlı Servis Hijyen Derseniz Nihat Ustanın Olmazsa Olmazı O Zaman Ne Duruyorsunuz…

“Hayden Nihat Usta Salacık Köfte Salonu’na…

Afiyet Olsun.

FOTO GALERİ

IMG_2922

IMG_2932

IMG_2935

IMG_2947

IMG_2966

IMG_2980

IMG_2981

IMG_2987

IMG_2989

IMG_2991

IMG_2993

IMG_2996

IMG_3017

IMG_3018

IMG_3022

IMG_3027

IMG_3031

IMG_3041

IMG_3047

IMG_3057

IMG_3060

IMG_3064

Editör: TE Bilisim