Trabzonspor Tayfa Grubu, 3 Temmuz Şike Operasyonu’nun 3.Yıldönümünde Akçaabat’ta Panel Düzenliyor.

TARAFTARLARDAN ŞİKE PANELİ

Erman Gedikoğlu, bu uzun ve zorlu sürecin başından itibaren bulundukları ortamlarda sözlü, fiili, hukuki olarak mücadele veren Trabzonsporluların bu sürecin asli unsurları ve değerleri olduğunu belirtti.

AKÇAABAT’TA YAPILACAK

Trabzonspor Tayfa Grubu Taraftarlar Derneği Başkanı Erman Gedikoğlu, 3 Temmuz Şike Operasyonunun 3.yıl dönümünde bu süreç boyunca çalışmaları ile şikeye karşı mücadele eden Trabzonsporluları 3 Temmuz Perşembe akşamı (Bu Akşam) saat 21.15’te Akçaabat Erol Günaydın Kültür Merkezi’nde bir araya getireceklerini söyledi. Gedikoğlu, bu uzun ve zorlu sürecin başından itibaren bulundukları ortamlarda sözlü, fiili ve hukuki olarak mücadele veren Trabzonsporluların bu sürecin asli unsurları ve değerleri olduğunu belirtti.

AVUKATLAR DA KATILACAK

Başkan Erkan Gediklioğlu, sözlerine şu şekilde devam etti: ‘’Biz de bu sürece mücadeleleri ile etki eden Trabzonsporluları bir araya getirmek, hukuki manada etkin bir çalışma içerisinde olan avukatlarımızın, değerli hukukçularımızın süreçle ilgili paylaşımlarını almak adına bu paneli düzenliyoruz. Trabzonspor taraftarı, bu süreçte ortaya bir mücadele koyan bu insanları tanımalı ve bu mücadelenin, artarak sürdüğünü herkes göstermelidir. Yapılacak olan panele kulüp avukatları pek çok kişinin katılması bekleniyor.

Editör: TE Bilisim