Sivas’ın Suşehri İlçesi’nde Öğrenci Servisinde Şoförlük Yapan Evli Ve 2 Çocuk Babası 47 Yaşındaki Yaşar G., Liseli K.Ş.’Nin Kabusu Oldu. Yaşar G.’Nin Önce Aldatıp Cinsel İlişkiyi Girdiği, Sonra Da Şantaj Ve Tehditle Defalarca Birlikte Olup Hamile Bıraktığı K.Ş.’Nin Dramı, Polisin Kimlik Kontrolünde Ortaya Çıktı. Beş Aylık Hamile Liseli K.Ş. Devlet Korumasına Alınırken, Servis Şoförü Yaşar G. De 'Reşit Olmayan Kişiyle Cinsel İlişkiye Girmek' Suçundan Tutuklandı.

Liseli K.Ş.’Nin Yaşamını Karartan Ve Mayıs 2015’te Başlayan Olaylar Zinciri İddiaya Göre Şöyle Gelişti: Suşehri’nde Lise Eğitimi Gören Gören K.Ş., Köyden İlçeye Öğrencileri Getiren Okul Servisinin Şoförü Yaşar G. Tarafından 'Hakkında Bazı Dedikodular Var, Konuşmamız Lazım' Denilerek Araca Bindirildi. Yaşar G. İlçe Dışında Tenha Bir Yere Götürdüğü Genç Kıza Aşık Olduğunu Belirterek Servis Minibüsü İçinde Cinsel İlişkiye Girdi.

Bu İlişkiden Bir Kaç Ay Sonra İse Genç Kıza Bu Kez Cep Telefonundan Mesajlar Atarak Kendisini Özlediğini Ve Tekrar Görüşmek İstediğini İletti.

Yaşar G. Bir Süre Sonra K.Ş.’Yi Kendisine Gönderdiği Dekolte Kıyafetli Fotoğrafı Babasına Göstermekle De Tehdit Edip Cinsel İlişkiye Girdi. Bu Tehditle K.Ş. Yaklaşık Bir Yıl Boyunca Yaşar G. İle Farklı Yerlerde Birlikte Oldu.  Liseli K.Ş., 5 Ay Önce Hamile Olduğunu Fark Etti. Yaşar G. İse Bebeği Aldırabileceklerini Söyledi, Ancak Bu Gerçekleşmedi. Gün Geçtikçe Ailesinin Hamileliğini Fark Etmesinden Korkan K.Ş., Yaşar G.’Den Kendisini Kaçırmasını İstedi.

K.Ş., Geçen 12 Ağustos’ta İlçeye Gelerek Yaşar G. İle Buluştu. Yaşar G. Tarafından İlçede Bir Eve Götürüldü. Bundan Sonraki Günlerde Kızı Evde Tek Başına Bırakan Yaşar G. 4-5 Günde Bir Gıda İhtiyaçlarını Karşılamaya Başladı.

AİLESİNE "BENİ ARAMAYIN" DEDİ

Ailenin Kaybolan Kızlarını Aramaya Başlaması Ve 'Kayıp' Başvurusu Yapması Üzerine Liseli K.Ş., Telefonla Onları Arayarak "Ben Sevdiğim Biriyle Beraberim. Beni Aramayın" Dedi. 20 Gün Bu Evde Kalan K.Ş.’Yi Arayan Yaşar G. Eve Birilerinin Geleceğini Belirterek Çıkmasını İstedi.

Liseli K.Ş. Bunun Üzerine Okul Döneminden Tanıdığı Arkadaşı H.E.’Yi Arayarak Kendisini Sivas Kent Merkezine Götürmesini İstedi. Bindikleri Araç Yol Kontrolünde Durduruldu Ve Polisler Kimlik Kontrolü Yapınca K.Ş.’Nin Arandığı Ortaya Çıktı.

Polis Merkezine Götürülen K.Ş. Sorgusunda Yaşar G. İle İlişkisini Anlattı. İlk İlişkiye Kendi Rızası İle Girdiğini, Ancak Sonrasında Yaşar G.’Nin Kendisini Tehdit Ettiği İçin Birlikte Olduğunu Söyledi. Yaşar G.’Den Şikayetçi Olmadığını Söyleyen K.Ş., 5 Aylık Hamile Olduğunu Ve Ailesinin Yanına Dönmek İstemediğini Belirtti.

DEVLET KORUMASINA ALINDI

Bunun Üzerine Devlet Korumasına Alınan Liseli K.Ş., İlgili Birimler Tarafından Hamile Olduğu İçin Yurt Yerine Sevgi Evi’ne Yerleştirildi.

Liseli K.Ş.’Nin Ailesinin Şikayeti Üzerine Gözaltına Alınan Yaşar G., Sorgusunda Her Şeyi Kızın Rızasıyla Yaptığını İleri Sürdü, Tehdit Ve Şantaj İddialarını Kabul Etmedi. Suşehri Sulh Ceza Hakimliği’ne 20 Eylül Günü Sevk Edilen Yaşar G., Adli Kontrol Koşuluyla Serbest Bırakıldı. Ancak Ailenin Avukatının İtirazı Üzerine Yeniden Gözaltına Alınan Yaşar G. 'Reşit Olmayanla Cinsel İlişkiye Girmek' Suçlamasıyla Tutuklanarak Cezaevine Konuldu.

Yakınları Genç Kızın, Olayın Bir An Önce Kapanmasını İstediği İçin Yaşar G.’Den Şikayetçi Olmadığını Söyledi. Utandığı İçin De Ailesinin Yanına Dönmek İstemeyen K.Ş.’Yi Ailesinin Yeniden Yanlarına Almak İçin Girişimde Bulanacağını Söyledi.

yesyeni-logo-final-393.png

Editör: TE Bilisim