Serin Ve Yağışlı Hava Geliyor

Türkiye Genelinde Yarından İtibaren Karadeniz Üzerinden Gelen Serin Ve Yağışlı Havanın Etkili Olacağı Tahmin Ediliyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden Yapılan Duyuruya Göre, Yarın Trakya, Marmara'nın Doğusu, Batı Karadeniz Kıyıları, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu'nun Kuzeydoğusu İle Akdeniz Bölgesinin İç Kesimlerinde Sağanak Ve Gök Gürültülü Sağanak Bekleniyor.

Rüzgarın Hatay Çevrelerinde Güney Ve Güneybatı Yönlerden Kuvvetli Ve Yer Yer Kısa Süreli Fırtına Şeklinde (40-60 Km/Sa) Eseceği Tahmin Ediliyor.

Hava Sıcaklıkları Hissedilir Derecede Azalacak

Hafta Sonunda İse Marmara'nın Doğusu, Karadeniz, İç Anadolu'nun Kuzeydoğusu, Doğu Anadolu'nun Kuzeyi İle Doğu Akdeniz'in İç Kesimlerinde Sağanak Ve Gök Gürültülü Sağanak Bekleniyor.

Yağışların Batı Karadeniz (Düzce, Zonguldak, Bartın, Kastamonu Kıyı Kesimi), Doğu Anadolu'nun Kuzeydoğusu, Samsun'un Doğusu İle Ordu'da Kuvvetli (21-50 Kg/Metrekare), Doğu Karadeniz'in Kıyı İllerinde (Giresun, Trabzon, Rize Ve Artvin) Çok Kuvvetli Ve Yer Yer Şiddetli Olması (100-200 Kg/Metrekare Arasında) Öngörülüyor.

Sıcaklıklar 2 Temmuz'dan İtibaren Yeniden Yükselecek

Mevsim Normallerinin Üzerinde Seyreden Hava Sıcaklıklarının Hafta Sonunda Hissedilir Derecede Azalarak Mevsim Normallerine, Pazar Ve Pazartesi Günleri Ülkenin Kuzey Ve İç Kesimlerinde İse Mevsim Normallerinin Altına Düşeceği Tahmin Ediliyor.

Serin Ve Yağışlı Havanın Pazartesi Akşam Saatlerinden İtibaren Etkisini Kaybedeceği Ve Hava Sıcaklıklarının 2 Temmuz'dan İtibaren Yeniden Yükselmesi Bekleniyor.

ayder-turizm-logo-koksal-071-178.png

Editör: TE Bilisim