Başkan Muharrem Usta, Spartak Moskova İle 1.7 Milyon Euro’ya Anlaştı. Bugün İstanbul’da Sağlık Kontrolünden Geçecek Serdar Taşçı, 3 Yıllık İmza Atacak.

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, Rusya'yı Fethetti... 2 Gündür Moskova'da Olan Usta, Ersun Yanal'ın Çok İstediği Serdar Taşçı Transferini Olumlu Sonuçlandırdı. Spartak Moskova Yetkilileri İle Uzun Pazarlıklar Sonucunda 30 Yaşındaki Stoperin Bonservisini 1 Milyon 700 Bin Euro Karşılığında Alan Başkan Usta, Ardından Oyuncu Ve Babası Nihat Taşçı İle Masaya Oturdu. Bu Görüşmede Serdar, Bordo-Mavili Kulüpten 4 Yıllık Sözleşme İsteyince Transfer Görüşmeleri Uzasa Da Daha Sonra 3 Yıllık Sözleşmeyi Kabul Etti Ve Taraflar El Sıkıştı.

2 Milyon Euro Alacak

Bugün İstanbul'a Gelmesi Planlanan Serdar, İlk Olarak Detaylı Bir Sağlık Kontrolünden Geçirilecek, Ardından İse Kendisiyle Sözleşme İmzalanacak. Bordo- Mavili Kulübün Serdar'a İse Yıllık 2 Milyon Euro Civarında Bir Rakam Vermesi Bekleniyor. Rus Ekibi İle Şu Ana Kadar 62 Maça Çıkan, 3 Gol Atan Ve 1 Asist Yapan 1.86 Boyundaki Savunmacı, Çok Büyük Bir Aksilik Olmazsa Bugün Kap'a Bildirilecek. Tecrübeli Savunmacının Babası Nihat Taşçı, Daha Önce De Başkan Usta'dan Oğlunu Almasını Talep Etmiş Ama Bu Transfer Çeşitli Nedenlerle Gerçekleşmemişti.

123456---kopya-20170729194639.png

Editör: TE Bilisim