Sera Gölü, Trabzon’un Önemli Bir Turizm Merkezi Olacak

Trabzon Valisi Abdil Celi Öz, Trabzon Milletvekili Faruk Özak İle Beraber Sera Gölü Projesini İnceledi. İncelemede Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı İbrahim Kul, Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanı Mimar Nalan Yamak Aydın Ve Proje Ekibi Hazır Bulundu.

Sera Gölü Projesi İle Trabzon’un Önemli Bir Turizm Merkezi Olacağını İfade Eden Vali Abdil Celil Öz “ Sera Gölünün Etrafının 360 Derece Dolanılabilecek Bir Mesire Yeri Haline Getirilmesi Ve Orada Sosyal Donatı Alanların Oluşması İçin Bir  Proje İhalesi Yaptık. Proje Hazırlama Süreci Devam Ediyor. Bugünde Projenin Gelinen Aşamasını Beraber Değerlendirdik. Projede Neler Yapılacağını, Yeni Eklemeleri Ne Neler Olacağını Değerlendirdik. Projeyi En Kısa Zamanda Tamamlayıp Yapım İhalesi Aşamasına Geçeceğiz. Sera Gölü’nde İkinci Bir Aşama Olarak Dolgu İmar Planları İle Beraber Yapılması Gereken Uygulamalar Var. Onların Da Proje İhalesine Çıkacağız. Trabzon’un Önemli Bir Turizm Merkezi Olacak Olan Sera Gölü’nün, İnsanların Nefes Alacağı Önemli Bir Turizm Destinasyonu Olması İçin Hep Beraber Çalışacağız” Dedi.  

Milletvekili Faruk Özak Da Yaptığı Açıklamada “Bölgemizin Ve İlimizin Geleceği Turizme Bağlı, Bu Konuda Yapılan Çalışmaların Gerek Yerelde Gerekse Ankara’da Takipçisi Olacağım. Sera Gölü De Bizim İçin Önemli Bir Değerdir. Proje Uygulanması Sonucunda Güzel Bir Turizm Alanı Olacaktır” Diye Konuştu.

Editör: TE Bilisim