Merkezi Doğanköy Beldesinde  Olan “Doğder” Derneği  Tarafından Organize Edilen Ve Bu Yıl 3.Sü Düzenlecek Olan Yayla Şenliğinin Tarihi Belli Oldu.

Doğanköy Beldesinde Dernek Binasında Yapılan Yönetim Kurulu Toplantısında Alınan Kararla Geçen Yıllarda Temmuz Ayı İçerisinde Yapılan Düzlük Şenlikleri Bu Yıl  Ramazan Ayına Denk Gelmesi Münasebetiyle 18 Ağustos 2013 Pazar Günü Yapılmasına Karar Verildi.

Doğder Dernek Başkanı Abdurahman Şahinbaş Yapmış Olduğu Açıklamada “Tarih Belirlemedeki  Kriterimiz  Akçaabat Kaymakamlığın Uygun Olarak Belirttiği Tarih, Ramazan Ayı Ve Gurbetçilerimizin İzin Ayı Göz Önüne Alınarak Belirlenmiştir. Özellikle Gerek Beldemizden Gerekse Komşu Köylerden Oldukça Kalabalık Bir Nüfusun Gurbette Olduğu, Gurbetçilerimizin De Genellikle Ağustos Ayında Yıllık İzinlerini Kullandıkları Bu Yüzden Bu Tarihin Çok Daha Uygun Olduğuna Karar Verildik.Ayrıca Bu Yılki Yayla Şenliğimiz  Ulusal Televizyonda Canlı Olarak Yayınlanacaktır.Sadece  Sanatçı Ve Etkinlik İsimlerinin Belirlenmesi Sonucunda Oluşturulacak Olan Afişlerimiz  Bastırılarak  Tüm Halkımıza Bilgi Verilecektir'' Açıklamasında Bulundu.

haber:Muzura.Net

 

Editör: TE Bilisim