Bordo-mavili taraftarlar skor 2-0 olunca başkan Sadri Şener’i ve yönetimini istifaya davet etti. Şener ilk devrenin sonunda stattan ayrıldı, maçı seyretmedi
Trabzonspor Başkanı  Sadri Şener’i dün yine taraftarın hedefindeki isimdi. Maç 2-0 olduktan sonra tribünler "Sadri Şener istifa", "Yönetim istifa" diye bağırmaya başladı. Cezası bittikten sonra ilk defa Trabzon'da tribünde maç izleyen Şener protestolar karşısında sessiz kaldı. Maçın 6. dakikasında Adrian'ın vurduğu ve F.Bahçe'nin çizgiden çıkardığı pozisyonda yerinden kalkıp "Gol" diye bağıran Şener tepkilerin bitmemesi üzerine ilk yarının bitiminde tribünlerden ayrıldı. Bazı tribünlerin 'İstifa' tezahüratlarına diğerleri tepki gösterdi, taraftarlar bölündü. Şener'e geçen kasım ayındaki Eskişehirspor maçında da bir taraftar saldırmak istemiş, başkanı diğer taraftarlar korumuştu. 
CANIMIZI ÇOK YAKIYOR Başkan Sadri Şener karşılaşma sonrası, Bülent Yıldırım maçın kaderiyle oynadı. Golümüzü vermedi. TV'den gördüm. Goldü. Hakem hataları canımızı çok yakıyor. Bu işlerin bir an önce düzelmesi gerekiyor. Bu durumu anlamamız imkansız. Adaletli davranılmalı" diye konuştu.
Editör: TE Bilisim